fbpx

Strengere coronamaatregelen voor de binnensport.

Op 27 november heeft ons demissionaire kabinet wederom een persconferentie gegeven en strengere corona maatregelen afgekondigd om de besmettingen terug te dringen. De maatregelen treffen ook de binnensport en dus Squash Delft. Wij vinden het heel jammer, dat we jullie als enthousiaste beoefenaar van de squashsport niet kunnen bedienen zoals we dat normaal gewend zijn te doen. De maatregelen die hieronder staan weergegeven zullen gelden voor de komende drie weken en gaan aankomende zondag 28-11-2021 in. Maatregelen eindigen voorlopig op 19 december en voor 14 december staat er een nieuwe persconferentie gepland.

  • Bij binnenkomst is het tonen van een vaccinatiebewijs c.q. geldige PCR test in combinatie met een ID bewijs verplicht.
  • In het gehele squashcentrum is het mondkapje verplicht. Deze verplichting geldt niet op de squashbaan en bij een zitplek in de bar.
  • Er dient te allen tijde 1,5 mtr afstand gehouden te worden. Deze regel geldt niet op de squashbaan.
  • Squash Delft sluit elke dag om 17.00 uur.
  • Op doordeweekse dagen gaan wij een uur eerder open. Wij openen nu elke dag om 09.00 uur.

De wedstrijdsport zal ook te maken krijgen met de nieuwe maatregelen. De SBN competitie komt stil te liggen voor de komende 3 weken. Ladder wedstrijden op de club kunnen wel gewoon doorgaan. De jeugdlessen op de woensdag 17.00 uur komen te vervallen. Er wordt nog gekeken naar een vervangend tijdstip voor deze lessen. De eerstkomende “Gratis squashles” (28-11-2021) is ook komen te vervallen. De NDC (dubbelcompetitie) van 12 december is op dit moment nog onderwerp van discussie. We nemen hier later een beslissing over. Hetzelfde geldt voor het aankomende Squashlife toernooi bij Squash Delft op 10 en 11 december. Ook hier moeten we nog een beslissing over nemen of dit kan doorgaan en in welke vorm dit dan mogelijk zou zijn.

Natuurlijk komen wij weer met een nieuwe compensatieregeling. Wij streven er naar om iedereen dit weekend nog te informeren hierover.