fbpx

welkom bij squash delft


Squash Delft heeft maandelijks honderden squashers spelen op haar 11 squashbanen en is het al ruim 25 jaar één van de grootste squashclubs die Nederland kent. Squash Delft heeft een levende club, waar je veel georganiseerd wordt. Met zijn vele competitieteams behoort Squash Delft tot 5 grootste clubs in Nederland.

Maar Squash Delft is meer dan alleen competitie. Ook de recreatieve squasher is welkom. Je hoeft niet eens lid te zijn om een keer te komen squashen. Maar zoek je na een tijdje squashen meer verdieping, dan bieden wij vele mogelijkheden. Dan kan via onze Zoete Inval (clubavond), ladder-competitie, bedrijfscompetitie, toernooien of het spelen in de officiële Squashbond competitie. En natuurlijk geven wij squashlessen om  je spel te verbeteren.

Voor de jeugd en studenten hebben wij verschillende instapmogelijkheden en voordelige tarieven. Scholen kunnen bij ons overdag terecht voor groepslessen.

Wij zijn 363 dagen per jaar open, dus je kunt altijd spelen.  We hebben verschillende lidmaatschappen die voorzien in de frequentie hoe vaak je wilt spelen en op welk tijdstip. Op bepaalde feestdagen hebben wij aangepaste tijden. Dit vermelden wij tijdig via onze agenda op deze website

Wilt u meer informatie, dan bent u altijd  welkom om langs te komen.