fbpx

FEEST:

Bij Squash Delft bestaat de mogelijkheid om een feest te geven op de zaterdagavond voor minimaal 50 personen. Wij hebben een gezellige bar, die wij voor een feest ombouwen tot een ware feestruimte. U kunt zelf bepalen hoe uw feest eruit komt te zien en welke drank er wel-niet wordt geschonken. Tevens kunt u gratis gebruik maken van onze muziek computer met meer dan 5000 liedjes. Natuurlijk mag u ook zelf een DJ, zanger of band regelen om uw feest extra te laten swingen.

U betaald bij ons geen huur voor het gebruik van de barruimte en wij zorgen voor voldoende personeel, die u van alle gemakken zal voorzien.

U betaalt alleen de genuttigde drankjes. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om de drank af te kopen.
Voor feesten en partijen hebben wij ook een kaart met daarop een grote verscheidenheid aan hapjes die u tijdens uw feest kunt serveren. Uiteenlopend van zakjes patat tot sushi.
Het is ook mogelijk om een buffet te verzorgen tijdens uw feest. Al onze buffetten komen uit eigen keuken en zijn met zorg bereid.

Mocht u vragen hebben over het bovenstaande of wilt u weten of op een bepaalde datum de ruimte nog beschikbaar is, dan kunt u een mail sturen naar info@squash-delft.nl