fbpx

SQUASHLES BLESSING MUHWATI

Ik ben geboren en getogen in Harare, Zimbabwe en ik leerde squashen op de middelbare school. In 2016 kreeg ik een squashbeurs aan de Universiteit van Johannesburg en studeerde daar Business Management. In 2017 ben ik pro ‘squashprofessional’ geworden en heb ik meegedaan aan de PSA World Tour. Als professionele atleet bereikte ik met de 159e plaats mijn hoogste ranking op de wereldranglijst in 2019. Ik sta momenteel net buiten de top 200 en streef er naar om mijn hoogste ranking te verbeteren. Tussen 2016 en 2019 woonde ik in Zuid-Afrika en was ik de Zuid-Afrikaanse universiteitskampioen (2017) en 4x universiteitskampioenen met ons squashteam. Ook ben ik de huidige en inmiddels zevenvoudige Zimbabwaanse Nationale Kampioen.

Sinds mijn 16e ontwikkelde ik een passie voor coachen. Ik begon op jonge leeftijd met helpen in coaching van de Zimbabwaanse juniorenteams. Ik heb het Zimbabwaanse  onder 19 jaar team gecoacht en geleid naar All Africa games en wereldkampioenschappen junioren. Daarnaast heb ik ook gewerkt en gecoacht op topscholen en clubs in Zimbabwe en Zuid-Afrika.

Ik ben gepassioneerd door coaching en ik wil iets terugdoen voor squash door mijn ervaringen en kennis te delen met squashspelers van alle niveau's.

Terwijl ik blijf leren en ernaar streef om mij als speler te verbeteren, wil ik graag mijn ervaringen delen, die mij het mogelijk hebben gemaakt om te leren een geduldige leraar te zijn. Ik coach de speler en stem mijn coaching af op het niveau en type speler dat jij bent. Ik ben een voorstander van de techniek en de grondbeginselen van het spel, maar ik vind het ook leuk om het “squash” van elke speler te ontleden en hem/haar te helpen de tools te aan te reiken om een ​​betere squashspeler te worden.

Ik ben procesgericht en in plaats van continue tips te geven, geef ik graag handvaten die men kan helpen bij het proces om zich te ontwikkelen tot een betere squashspeler. Dit geeft de spelers de mogelijkheid om zelfstandig te leren denken en te ontwikkelen om een ​​betere squashspeler te worden.

Als je je eerste stap wilt zetten om beter te worden in squash, kun je me bellen of e-mailen via onderstaande contactgegevens. Ik ben beschikbaar op maandag en dinsdag. (andere tijden zijn in overleg mogelijk)

E-mail: blessingmuhwati@gmail.com

Telefoon: 0658969744

Huisregels

  1. Verhinderd? Graag 24 uur van te voren afzeggen. Anders moet ik je een les in rekening brengen.
  2. Betaling, Graag direct na de les. Als je een ‘package deal’ hebt, betaal je voordat je eerste les begint.
  3. Kom op tijd naar je les.
    (Als je goed voorbereid bent, haal je meer uit je les.)

TARIEVEN

€ 45,00

€ 50,00

€ 405,00