fbpx

Dames 2 on tour

Irma de Vaan begon op positie 3 en mocht aftrappen, eerste game werd vrij eenvoudig gewonnen. Daarna besloot haar tegenstandster anders te gaan spelen. Een soort opofferings strategie waarbij ze elke keer te dicht bij Irma ging staan als zij nog aan slag was. Vaak vanuit achteren, waardoor ze meerdere keren werd geraakt. Maar NIET 1 keer was het Irma haar fout.

Wel zorgde dit voor onrust en 2 keer het spel neerleggen.

Tweede en derde game gingen door de schrik verloren. Ondanks het vervelende spel ging Irma vol goede moed de vierde game in.

Haar koppie stond goed! Helaas werd haar mentale gesteldheid niet beloond met een vijfde game of overwinning. De vierde game ging met 12-10 verloren.

Djoeni mocht daarna aantreden, zoals altijd wat nerveus. Dit resulteert in weinig actief lopen. Maar het was niet alleen de nervositeit die er voor zorgde dat ze niet liep. Het kwam ook door de rally die eigenlijk ontbrak. Djoeni was niet echt in staat dat om te buigen, en het naar haar hand te zetten, maar was ondanks dat de betere. Het resulteerde in een 3-1 overwinning voor Djoeni, wel moe geworden maar niet van het rennen.

De laatste partij was voor Judith.

Toch ook wat nerveuzig begon ze aan de eerste game. Haar tegenstandster was zeker niet beter, maar de eerste game werd wel met 11-9 verloren.

Daarna liep het wat soepeler en werden de 3 opvolgende games gewonnen.

 

Dit was de eerste competitiewedstrijd onder de nieuwe coronamaatregelen. Ondanks dat was het erg leuk en gezellig en konden we drinken to go bestellen en in de zaal opdrinken.

Dames team 2 van Delft is met deze overwinning gestegen naar een mooie derde positie