fbpx

Squash Delft is een trainer rijker

Afgelopen weekend heeft Ilja van Elten zich gevoegd aan een rij grote trainers bij Squash Delft. Na Glenn Keenan, Laurens Jan Anjema en Ken Flynn is Ilja nu een gecertificeerd, en dus internationaal erkend, squashtrainer.

Ilja was al actief als eventmanager waarbij hij de studententrainingen, jeugdtraining en zondagtrainingen over had genomen. Om zich hierin nog meer te specialiseren heeft hij, met succes, de WSF 1 gevolgd. 3 lesdagen waarin hij zich nog meer heeft verdiept in het squashles geven. Hierbij heeft hij geleerd hoe je een les methodisch opbouwt maar vooral welke tools er zijn en hoe je die kunt toepassen in de lessen. Komende tijd zal hij dit dan ook steeds meer toepassen in zijn lessen en zal hij zijn eigen manier vinden om hiermee om te gaan.

Hopelijk weet hij dit uit te breiden door zijn ALO diploma, ASM (Athletic Skill Model) cursus en WSF 2 nog te behalen in de komende jaren. Wij gaan hem in ieder geval op de voet volgen om zijn ontwikkeling in de sportwereld en vooral binnen onze mooie Squashvereniging te zien.

Ilja met RutgerJan direct na zijn examen toen hij deze succesvol heeft afgerond

Ilja heel veel succes!