fbpx

Squashlife Tour in Delft!

Afgelopen weekend was de Squashlife Tour bij Squash Delft. Daar het een dubbel editie moest zijn naast de PSA wedstrijden werd het een PSA toernooi met een Play the pro’s op de vrijdagavond. Dit door weinig aanmeldingen voor het dubbelen. Wat jammer is want een dubbelwedstrijd is juist ontzettend leuk! Kijk naar de dubbelcompetitie bij Squash Delft of de nieuwe invoeging van een dubbelwedstrijd na de gebruikelijke competitiewedstrijden. Wellicht komt hier nog een vervolg op…

Gelukkig hadden er wel 19 professionals zich aangemeld. Dat moeten toch leuke en spannende partijen worden. Op vrijdag begon het toernooi met de kwalificatiewedstrijden, de eerste ronde wedstrijden en de kwartfinales. Hierbij zaten al leuke potjes. Naast deze wedstrijden waren er ook 2 pro’s om tegen te spelen. Paul Broadberry en Robertino Pezotta speelden 2 uur lang tegen verschillende Squash Delftenaren. In een eerder bericht werd al benoemd dat Heren 1 stiekem aan het oefenen was voor de eredivisie. Gek genoeg waren zij afwezig. Althans, op Joël Hinds na!

Op Zaterdag werden de kwartfinales, halve finales en uiteraard de finale gespeeld. Ook de overige spelers hebben al hun wedstrijden uitgespeeld. Er waren niet heel veel verassingen. Robertino Pezotta speelde zich vrij eenvoudig naar de finale en Sean Conroy had ook weinig tegenstand tot aan de finale. Dat moet een spannende finale betekenen… En dat werd het ook. Onder toezicht van Marco van de Berg en het enthousiaste publiek speelden deze twee een finalewaardige wedstrijd. Robertino Pezotta wist Sean Conroy te verslaan met 3-0 maar de scores hadden ook net andersom kunnen liggen.

Al met al was het weer een mooi Squashweekend bij Squash Delft. Kijk voor de volgende evenementen in de agenda op de website!