fbpx

Squash Delft Heren 10 op bezoek bij Hermes.

 

Het is weer vrijdagavond, na 3 weken rust was H10 er weer klaar voor, maar nu zonder onze vaste captain/nachtburgemeester/huisschuiver Ruud.

Met z’n drieën in de privé- schoolbus van Johan kwamen we aan in het altijd gezellige Maassluis.

Na een snel bakkie moest ik op 4 snel aan de bak, altijd moeilijk om op te starten na de drukke dag en bijna glipte de eerste wedstrijd uit de handen.

Maar gelukkig de eerste game veilig kunnen stellen, de 2 en 3e game ging gelukkig wat makkelijker.

Eerste wedstrijd in de pocket.

Hierna de beurt aan het geheime wapen van H10  Johno, na een makkelijke eerste partij, door zijn speciale hoofdband waar de tegenstandster van onder de indruk was , 11-1 gelijk door naar de 2e partij, deze was te snel na elkaar en deze partij glipte uit de handen, Maar gelukkig werd de partij weer binnen gehaald, so far so goed en waarom is Ruud er niet om dit te vereeuwigen!

3e partij  werd tijd om het kanon in stelling te brengen, Johan aan de bak tegen een ervaren speler van Maassluis, Johan moest even wennen aan de wijze van serveren maar uiteindelijk werd het 2-2 , de 5e game werd na 8 punten opgegeven door de tegenstander ivm knieblessure.

3-0, nu tijd voor Paul, die vanavond warm wil draaien voor het jaarlijkse squash-event morgen in Delft , de clubkampioenschappen!

Deze tegenstander was een different cookie, en werd een spannende 5-setter, helaas e Ging deze match naar Maassluis, maar 4-16, dit smaakt naar meer!

En dit werd goed gefaciliteerd door Maassluis met rijkelijk bier en een mooie schaal met bruin fruit !

Wat is Squash toch een mooie vrije tijdsbesteding!

Na een paar mooie biertjes veranderde de playlist van een typische ambiance in een bepaalde kroeg in 020, tot oude disco- classics.

eind van de avond kregen we onverwacht bezoek en waanden we ons in een Thaise nachtclub waarbij we werden getrakteerd op een spontane verjaardagsmomentje van met taart en kaarsjes enz.

Dit is toch wel weer een unicum, waar zijn we nu weer beland.

Kortom het was weer super met Heren 10!

Teamcaptain Ruud was niet aanwezig en was aan het schilderen in Berlijn.