fbpx

Squash Delft heren 1 wint overtuigend.

Voor heren 1 stond er een thuiswedstrijd tegen Frans Otten ASRC op het programma. Toch de huidige nummer 3 in de eerste divisie. Geen gemakkelijke opgave op voorhand. Geluk voor Delft dat Frans Otten enigszins gehavend aan de start verscheen. Zij miste twee van hun basisspelers. Voor Delft een unieke kans om punten te gaan pakken. Dat leek heel erg goed te gaan toen Manuel Dioniso de eerste game naar zich naar zich toe trok. De wedstrijd keerde helaas en Manuel vocht wat hij waard was, maar de winst ging met 3-2 naar Frans Otten.

Daarna was het woord aan het Delftse team. In de tweede wedstrijd kwam Steven Waters in actie op de nr 2 positie. Weinig meters nog gemaakt op de squashbaan, maar voor Steven meer dan voldoende om de wedstrijd eenvoudig te winnen met 3-0. Duidelijk te zien dat zijn tegenstander uit de tennissport afkomstig was.

Hernan Guïdi maakte nog een slow start en verloor de eerste game van een goede en degelijke tegenstander. Hij wist de gehele partij goed tegenstand te bieden en Hernan tot fouten te dwingen. Toch was het wel duidelijk dat Hernan de betere speler op de baan was. Game 2, 3, en 4 waren dan ook voor Hernan. Een mooie 3-1 overwinning was zijn deel.

 

 

De laatste wedstrijd was voor Christophe Keteleer. Daar was eigenlijk niet echt sprake van een echte wedstrijd. Christophe had gewoon te veel over. Een eenvoudige 3-0 overwinning was dan ook het resultaat.

Zo deed Squash Delft Heren 1 deze avond goede zaken. Zij kunnen een winstpartij bijschrijven en de 14 punten die bij deze overwinning horen. De einduitslag was 14-4 voor Delft.