fbpx

Squashlife tour maakt goede start

START TOUR IN APELDOORN SUCCESVOL

Na meer dan 17 maanden weer een toernooi. Onder een nieuwe naam, maar met dezelfde format. En de sfeer was weer als vanouds. Mooie en spannende wedstrijden in alle categorieën.
Voor Delft kwamen in actie Hernan Guïdi en Vladimir Leshko in de Heren B. Tessa Hexspoor kwam uit in de Dames C. Tessa Hexspoor had de beste dag van de drie en wist uiteindelijk het toernooi te winnen in haar categorie. Eeen hele knappe prestatie en wij feliciteren Tessa dan ook van harte.
Bij de heren liep het even anders. Hernan moest het in de eerste ronde opnemen tegen een Indiër, die nog geen ranking had in Nederland. Het werd een bloedstollende strijd, die beide spelers konden winnen. De laatste rally was er eentje om in te lijsten, maar helaas voor Hernan betekende dit de winst voor de Indiër met 11-9 in de vijfde game. Jammer voor Hernan, die toch normaal gesproken één van de kanshebbers is voor de eindoverwinning.
Vladimir had een goede eerste ronde en moest het vervolgens opnemen tegen de nummer 1 geplaatst. Deze speler was een maatje te groot voor Vladimir. Niet getreurd, Vladimir speelde een goed eerste toernooi in Nederland. Goed om te zien dat iemand komend vanuit het buitenland zich zo snel helemaal eigen maakt met onze club.
De interessante wedstrijden waren via live stream met scores te volgen. Deskundige SBN referees die de belangrijke wedstrijden leiden. Een bespan service om je racket perfect te tunen en te bespannen.
En natuurlijk de prijsuitreiking waar de kampioenen, de nummers 2, 3 en Plate winnaars worden vereeuwigd op de foto en naar huis gingen met mooie rackets, tassen en kleding.
Maar ook als je niet op podium stond kon je nog interessante prijzen winnen met de gebruikelijke gratis verloting.
Next stop on the SLT tour :
SQUASH EDE OP 20 NOVEMBER
Dare to be dare 👊