fbpx

Schrijf je nog in voor het Nederlands studenten kampioenschap.

Op vrijdag 29 april wordt bij SquashTime Eindhoven het Nederlands Studenten Kampioenschap Squash Individueel georganiseerd. SBN organiseert dit toernooi samen met Studenten Sport Nederland als een van de squash activiteiten die rondom het EK plaats gaan vinden. De inschrijven voor dit NK zijn nu open!

Omdat het voor veel geïnteresseerde deelnemers lastig bleek om een tweedaags toernooi te spelen is er besloten om het NK volledig op vrijdag 29 april te organiseren. Je kunt dus in één dag een poging wagen om je tot Nederlands Kampioen te kronen!

Wedstrijden beginnen vanaf 09.00 en worden gelijktijdig met het EK gespeeld bij SquashTime. De finale van de gevorderden categorie wordt gespeeld in het Klokgebouw van Eindhoven waar een glazenbaan wordt opgebouwd met ruimte voor wel 600 toeschouwers! Het gaat niet alleen maar om het squashen. Gezelligheid is ook erg belangrijk. Daarom is jouw inschrijving  inclusief een gezamenlijke lunch en diner, een vrijblijvend avondprogramma en een toernooiaandenken.

Schrijf je nu in!

Tot en met 13 april kan jij je inschrijven met een early bird ticket voor maar €24,50! Daarna zal de prijs tot aan het sluiten van de inschrijving €27,50 zijn.

Schrijf je hier direct in!

Het NK betreft een open inschrijving wat nu open is! Bij zowel de Heren als de Dames wordt er in twee categorieën gespeeld, namelijk voor beginnende squashers en een voor gevorderden. Dat betekent dat je wedstrijden speelt tegen tegenstanders van je eigen niveau. De beginnende categorie is squashers die nog niet zo lang aan wedstrijden of toernooien meedoen. De gevorderden categorie is voor squashers die al langere tijd competitie en toernooien spelen of fanatiek gespeeld hebben.

Iedereen kan dus deelnemen ongeacht het niveau. Wel moet je dit studiejaar nog ingeschreven staan bij een Nederlandse Hogeschool of Universiteit. Daarnaast moet je een basis lidmaatschap van Squash Bond Nederland hebben. Die kun je bij het inschrijven direct aanvragen door je te registreren. Een basislidmaatschap heb je al voor €7,50 en je kunt dan een jaar lang aan verschillende SBN activiteiten deelnemen. Meld je nu aan voor het NSK Squash!

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail aan wedstrijdsport@squashbond.nl.