fbpx

EK Squash in Eindhoven – schema’s zijn bekend.

27 april t/m 30 april start het EK Squash Landenteams 2022 in Eindhoven. De beste squashers van heel Europa reizen af naar de unieke locatie Het klokgebouw en SquashTime Eindhoven om daar te strijden voor de Europese Titel! De Nederlandse dames beginnen het EK Squash tegen Frankrijk.

De Oranjedames
De Oranjedames, die uitkomt in Division one, treden op de openingsdag van het EK om 10.00 aan tegen Frankrijk. Later de dag (om 17.00) zijn Milou van der Heijden, Tessa ter Sluis, Fleur Maas, Megan van Drongelen, Juliette Permentier en Daniek Krukkert zichtbaar in het Klokgebouw op de glazenbaan! De dames nemen het dan op tegen Schotland.

Tegenstander nummer drie is Finland. Nederland speelt tegen de Finse dames op donderdag om 17.00 ook in het Klokgebouw. Kom jij Team NL aanmoedigen? De dames moeten bij de eerste twee eindigen om de halve finales te bereiken.

Bekijk hier het volledige schema van de vrouwen.

De Oranjeheren
De Nederlandse mannenploeg start het EK om 17.00 in SquashTime tegen Zweden. Zij komen uit in Division Two in Poule B. De tegenstanders van de Nederlandse mannen is naast Zweden ook  Hongarije. Deze wedstrijd vindt op donderdag plaats om 11.30. Ook zij hebben aanmoediging nodig!

Het Nederlands herenteam voor het EK landenteams bestaat uit Roshan Bharos, Rowan Damming, Marc ter Sluis, Thijs Roukens, Tjeu Dubbeldam en Guido Lindner.

Om een terugkeer naar Division one te bewerkstelligen moet Oranje bij de beste twee eindigen in Divisie 2. Indien Oranje er in slaagt om dat te doen, zullen wij promoveren naar de eerste divisie.

Bekijk hier het volledige schema van de mannen.

De kaartverkoop
Wil jij onze ploegen komen aanmoedigen? Dat kan! De tickets voor dit spektakel zijn verkrijgbaar via de website: www.eksquash.nl. Er zijn tickets verkrijgbaar voor dagsessies of avondsessies. In iedere sessie worden er twee wedstrijden gespeeld. Maar er zijn ook combitickets verkrijgbaar voor de hele dag tegen een voordelig tarief. Go get your ticket now!