fbpx

Nederlandse Studentenkampioenschappen 2022.

Op donderdag 28 en vrijdag 29 april wordt bij SquashTime het Nederlands Studenten Kampioenschap Squash Individueel georganiseerd. SBN organiseert dit toernooi samen met Studenten Sport Nederland als een van de squash activiteiten die rondom het EK plaats gaan vinden. De inschrijven voor dit NK zijn nu open!

Wat is het NSKI?
Het NSKSI is het officiële NK Squash voor studenten. Deelnemers kunnen op individuele basis meedoen en een poging wagen om Nederlands Kampioen te worden. Het wordt een unieke ervaring voor deelnemers, want nog nooit eerder is er zo Studenten Kampioenschap georganiseerd. Dit kampioenschap vindt plaats tijdens het EK Squahs. En de finale vindt zelfs plaats op de glazenbaan in het klokgebouw.

Schrijf je nu in!

Opzet van het NSKI

Het toernooi wordt over twee dagen gespeeld en iedere deelnemer zal beide dagen meerdere wedstrijden in actie komen. Wedstrijden beginnen vanaf 09.30 en worden gelijktijdig met het EK gespeeld bij SquashTime. De finale wordt gespeeld in het Klokgebouw van Eindhoven waar een glazenbaan wordt opgebouwd met ruimte voor wel 600 toeschouwers! Het gaat niet alleen maar om het squashen. Gezelligheid is ook erg belangrijk. Daarom is jouw inschrijving  inclusief een gezamenlijke lunch op beide dagen, een diner op donderdagavond en een toernooiaandenken.

Schrijf je nu in!

Inschrijven

Het NK betreft een open inschrijving wat nu  open is! Bij zowel de Heren als de Dames wordt er in twee categorieën gespeeld, namelijk voor beginnende squashers en een voor gevorderden. Dat betekent dat je wedstrijden speelt tegen tegenstanders van je eigen niveau. Iedereen kan dus deelnemen ongeacht het niveau mits je dit studiejaar nog staat ingeschreven bij een Hogeschool of Universiteit.

 

Zie jij jezelf al als Nederlands Kampioen? En kun je niet wachten om onderdeel te zijn van het EK squash? Schrijf je dan nu in!