fbpx

Het Squash Delft Zomerfestival!

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw. Squashers van Delft kom maar gauw! Het mooie weer is aangekomen en de zomervakantie staat voor de deur. Een mooi moment voor een nieuw evenement: Het Zomerfestival.

In het weekend van 30 juni en 1 & 2 juli zijn er verschillende activiteiten. Voor jong en oud valt er van alles te beleven. Hieronder lees je wat er te doen is en hoe je hieraan mee kan doen:

Vrijdag 30 juni

Om 20:00 is er de zoete inval. Kom spelen tegen verschillende squashers van Delft. Hiervoor hoef je je niet aan te melden. Kom gewoon langs, spreek iemand aan en speel een leuk partijtje. Achteraf kan je deze avond genieten aan de bar van een bittergarnituurtje, aangeboden namens Squash Delft. Deze activiteit is gratis.

Om 21:00 is er een Pubquiz. Kom vragen beantwoorden en bewijs dat jullie de slimste van Squash Delft zijn, onder het genot van een drankje aan de bar van Squash Delft. Er zijn zelfs heuse prijzen te winnen. Je kan je team aanmelden aan de bar of via de mail Ilja@squash-delft.nl. Uiteraard mag je ook gewoon aanschuiven. De kosten zijn 10 euro per team. Ieder team bestaat uit maximaal 5 spelers!

Zaterdag 1 juli

Om 10:00 is er een wedstrijd training. Naast een training, die wedstrijdgericht is, op ieder niveau krijg je ook te horen hoe een competitieavond, Laddercompetitie of toernooi in zijn werking gaat. Leer de regels en de etiquette van het squashen. Hiervoor kan je gewoon binnenlopen. Geen aanmelding nodig.

Om 13:00 start er een toernooi. Hierbij wordt er in 3 categorieën gespeeld: Jeugd, lange ballen en Gemengd enkel. Je kan jezelf aanmelden via toernooi.nl, aan de bar of door een mail te sturen naar ilja@squash-delft.nl. Na het toernooi, rond 18:00, zal er de nodige barbecuehapjes uitgedeeld worden. De kosten zijn 10 euro per speler.

Zondag 2 juli

Om 10:00 starten we met een jeugdactiviteit. Kom de squashbaan ontdekken, neem een vriend of vriendin mee en leer hoe leuk het spelletje is! Na de training zal er een lekkere limonade plus een snack klaar staan voor de actievelingen! Aanmelden kan aan de bar maar is niet nodig, je kan ook gewoon binnenlopen.

Om 11:00 start de Ladies Bring a friend. Kom als dame gratis squashen en neem een vriendin mee om kennis te maken met het squashen. Hierbij zal Ilja van Elten de fijne kneepjes aanleren aan degene die dat graag willen! Achteraf zal er een kopje thee met wat lekkers klaar staan.

Om 13:00 is de finale van de dubbelcompetitie. Wil jij graag ervaren hoe het is om dubbel te spelen? Doe dan mee! achteraf zal er een gezellige barbecue zijn. Stuur een bericht aan Sammy, Ilja, meldt je aan de bar aan of stuur een mail naar info@squash-delft.nl

Al met al veel activiteiten als afsluiting van een mooi squash seizoen! Ben jij erbij?!