fbpx

Eerste Pubquiz Squash Delft; Moeilijk Maar Leuk!

Vrijdag 30 juni 2023 was de eerste pubquiz van Squash Delft. Gehost door, onze eventmanager, Ilja van Elten kwamen categorieën als algemene kennis, geschiedenis, sport, pasta’s en muziek langs. 8 teams gingen de strijd aan tegen elkaar voor de prijzen! de teams waren: De squashers, Team Sammy (die waren gefuseerd met De Shanksters), We Squashing, Heren 8, Gehaktbal, Mainstreet en de Dronken Droppies.

Het was een spannende strijd maar uiteindelijk wist Team Sammy de winst te behalen. Vooral de muziekronde deed hun goed want Heren 8 (de nummer 2) scoorden ook al veel punten. Uiteindelijk was dit de stand:

  1. Team Sammy (gefuseerd met De Shanksters)
  2. Heren 8
  3. Mainstreet
  4. We Squashing
  5. Dronken Droppies
  6. De Squashers
  7. Gehaktbal

                                

We kijken terug op een mooie avond met lastige vragen! Er wordt al gevraagd naar een volgende editie en die gaat er zeker komen! Houdt de socials en de website in de gaten.

Het zomerfestival gaat dit weekend door met op zaterdag het Toernooi met barbecue achteraf, zondag de jeugdactiviteit en de ladies bring a friend en als afsluiting de finale van de dubbelcompetitie met barbecue achteraf!

Hieronder nog een vraag van de afgelopen pubquiz:

Welke pastasoorten zoeken we hier?