fbpx

Hernan Guïdi wint Squash Life Tour in Ede.

Afgelopen weekend was er weer een editie van de Squash Life Tour. Dit maal werd deze gehouden bij Squash Ede. Vanuit Delft waren er 2 spelers actief tijdens dit toernooi. Eigenlijk zouden er drie spelers deelnemen aan het toernooi, ware het niet dat Joël Hinds ziek werd en helaas moest afmelden. Bleven over Vladimir Leshko en Hernan Guïdi. Vladimir speelde mee in de categorie 3-4 en was daar als eerste geplaatst. Onderweg naar de finale verloor Vladimir maar één game. In de finale trof hij Wijnand Buisman. Vladimir moest zijn meerdere erkennen in Wijnand en verloot met 3-0. Toch een mooie 2e plaats voor Vladimir.

Vladimir rechts op het podium.

Hernan speelde mee in de categorie 2 en ook hij was eerste geplaatst. Niet veel deelnemers in deze categorie, maar 4 man sterk. Niet genoeg voor een normaal speelschema en dus werd er een round robin gespeeld. Iedereen een keer tegen elkaar. De Beste komt dan uiteindelijk bovendrijven en in dit geval was dat Hernan, die naar huis ging met weer een titel in de Squashlife Tour. Gefeliciteerd Hernan. De titel kwam overigens niet vanzelf, want tegen Arjan van de Top haar Hernan het behoorlijk zwaar en won maar net. Ook de wedstrijd tegen Tom Wijmenga ging niet heel makkelijk en was best close.

Hernan Guïdi op het podium. Nr 2 was al naar huis.

Naast het recreanten toernooi was er ook een heus PSA event. Deze werd gewonnen door de Spanjaard Hugo Varela dei de canadees Brett Schille versloeg met 3-2.