fbpx

Heren 1 behaalt mooie overwinning op All Inn Squash Heren 2.


Manuel en Nick

Manuel mocht het spits afbijten tegen Nick Kemna. Manuel meteen de betere speler op de baan behaalde een makkelijke eerste game. Vervolgens ging het moeilijker. Manuel misschien een beetje minder, maar zeker Nick kwam beter in het spel. Toch wist Manuel de game nog net binnen te halen. Een 2-0 voorsprong. In de derde game liet Manuel zien toch echt de betere speler te zijn en een makkelijke 11-5 volgde. Mooie overwinning voor Manuel en een 3-0 voorsprong voor team Delft


Christophe Keteleer

Christophe Keteleer nam het op positie 2 op tegen Sander Boon. Een speler op leeftijd, lang en technisch nog behoorlijk goed. Sander speelde makkelijk en haalde nog best veel op. Zorgde voor een moeizame eerste game voor Christophe. Wel kwam hij 1-0 voor. Uiteindelijk moest Sander toch buigen en de tweede en derde game waren terecht in het voordeel beslist van Christophe. Een mooie 3-0 winst. Christophe gaf na de wedstrijd nog aan dat hij moeite had met het spel van zijn tegenstander. Hij heeft liever een hoog tempo op de baan.


Hernan Guidi

Met een mooie 6-0 voorsprong voor het team uit Delft mocht Hernan Guïdi als nr 1. de baan op. Hij nam het op tegen Guido van de Regt. 1-0 voor door een 11-4 in de eerste game. Er leek weinig aan de hand voor Hernan. Te goed en te hoog tempo voor zijn tegenstander. Toch kwam Guido sterk terug in de tweede game. Die ging nog wel naar Hernan, maar een stuk moeizamer. In de derde game een blessure voor Hernan. Met zijn eigen nagel veroorzaakte hij en bloedende wond aan zijn vinger. Dat moest verbonden worden en Hernan moest even recupereren. Die game ging verloren maar Hernan stelde orde op zaken in de vierde game. Een prima 3-1 overwinning.


Jan Massar

Jan Massar speelde de laatste wedstrijd van de avond tegen Mees Buytenhuijs. Jan weinig gespeeld en weinig vertrouwen in een goede afloop. Na een eerste geniale 5 punten in de wedstrijd gaf Jan de eerste game zomaar weg. 1-0 achter. Na een peptalk van in vader ging het in de tweede game al een stuk beter. Wel nog verloren en een 2-0 achterstand, maar het gaf de burger weer moet. In de derde en vierde game draaide de wedstrijd en was Jan opeens heer en meester. Er volgde een spannende laatste game, die net werd gewonnen door Mees. Goed gedaan van Mees en Jan kon met opgeheven hoofd van de baan stappen.


Manuel Dionisio en Christophe Keteleer

Met een 14-4 overwinning in de tas werd het gezellig in de bar. Ook omdat Ricardo Vossen was komen kijken, die nog gezellig biertjes bleef drinken. Het goed begin van het weekend dus.