fbpx

Dames 2 wint van Squash Utrecht.

Dames 2 mocht thuis aantreden tegen All In squash D2 uit Utrecht.
Djoenie van Graafeiland beed de spits af en begon nerveus aan de wedstrijd, dit resulteerde in wat minder goed loopwerk, en er moest geknokt worden voor elk punt.
Gelukkig is Djoeni een vechtertje en werd de eerste game met 20-18 gewonnen.
Na deze spannende game kwam Djoeni losser en werd haar voetenwerk een stuk beter, waardoor de tweede game makkelijker gewonnen werd.
De derde game kwamen de zenuwen een beetje terug omdat Djoeni de overwinning al rook.
Gelukkig lukte het haar om de zenuwen onder controle te houden en na wat aanwijzingen werd de wedstrijd met 3-0 gewonnen.
Judith speelde haar eerste competitie ronde en ging (zoals gewoonlijk) als een wervelwind van start. Haar tegenstandster was daar zo van onder de indruk dat het in no time 9-3 stond. Haar tegenstandster kwam nog een beetje terug maar Judith gaf deze game niet meer uit handen.
Naast het goede voetenwerk, was de service van Judith uitmuntend, en wist haar tegenstandster daar geen enkele raad mee. En zo werden game 2 en 3 vrij eenvoudig binnen gesleept en was het een 3-0 overwinning.
Maaike onze meest ervaren speelster die er lang uit was door blessureleed, mocht als laatste de baan betreden.
Prachtige lobjes die in de hoek dood neervielen werden afgewisseld met net wat onhandige foutjes en de eerste game ging verloren.
In de tweede game werd het looppatroon beter, en zag je duidelijk dat Maaike er een stapje bij deed. Helaas gold dit ook voor de tegenstandster en ook de tweede game ging verloren.
In de laatste game bleek dat Maaike haar tegenstandster net overal antwoord op had en werd de wedstrijd met 0-3 beslist.
Maaike speelde een prima wedstrijd maar had zelf net op wat meer gehoopt.

De Dames2 van Delft hebben twee competitie wedstrijden gewonnen en eentje verloren. En doen het dus goed. 5 november gaan we verder.