fbpx

SBN competitie – 4e speeldag

Afgelopen vrijdag in de vierde ronde van de SBN competitie kwam ons Heren 1 tegen het sterke Squash Utrecht 3. Voorafgaand hadden sommige spelers er al een hard hoofd in. Eelco Simon, op het laatste moment opgeroepen, mocht het spits afbijten tegen Bas Cloin. Het werd helaas een eenzijdig pot en een verdiende 3-0 overwinning voor Utrecht. Manuel Dionisio wist het in de tweede partij ook niet bol te werken tegen Emile Schmitz. Emile kwam geen moment in de problemen en ook hier eindigde de partij in een 3-0 voor Utrecht. Twee wedstrijden gespeeld en een 6-0 achterstand. We stonden bijna voor een onmogelijke opgave om nog een goed resultaat te halen. Christophe Keteleer mocht et in de derde wedstrijd opnemen tegen Sietse Daudey. Christophe kwam er helaas niet aan te pas en Sietse zat bovenop elke situatie. Wederom een 3-0 voor Utrecht zonder enige winstkansen.

Christophe in actie voor Squash Delft heren 1

In de laatste wedstrijd van de  de avond na Hernan Guidi het op tegen good old Ronald Kooistra. Dit werd in ieder geval nog een mooie partij met knappe rally’s en punten. Ook was het hier bijna iedere game spannend. Hernan redde de eer door een game te winnen, maar moest de winst in de wedstrijd laten aan Ronald. 7-11 15-13 11-13 11-13.

Hernan tegen Ronald

Al met al een teleurstellende avond Delft. Utrecht ging met een 15-1 overwinning naar huis. Felicitaties voor onze tegenstanders want de overwinning was dik verdiend.

Op de andere banen van Squash Delft werden ook verschillende wedstrijden gespeeld. Hieronder een foto impressie van de avond.

Squash Delft Heren 1 met van (L naar R) Hernan, Christophe, Manuel, Ricardo en Tymon