fbpx

Dames 1 hard onderuit tegen Squash Ede 1

De competitie herstart van gisteren in Delft begon met 5 thuis spelende teams. Nadat iedereen getest was op haar/zijn coronatoegangsbewijs kon er worden gespeeld. Dames 1 was overigens al eerder begonnen, daar zij speelden tegen een team uit Ede. Een heel eind rijden voor deze dames naar het mooie Delft. Daar hebben ze natuurlijk weinig van gezien, maar wel natuurlijk ons leuke squashcentrum van binnen.
Djoenie van Graafeiland mocht het spits afbijten. Djoenie speelt pas echt een jaar en je kunt zien dat er potentie in zit. Haar tegenstandster was een ervaren speelster Dat kon je wel zien. Te sterk voor Djoenie voor dit moment. Wel speelde Djoenie een goede 2e game waar ze veel punten wist te scoren. Die komt er wel. Helaas wel 3-0 verloren deze keer.

Djoenie op weg naar de bal.

Suzanne Guldemundt mocht als 2e de baan op. Ze kwam net te kort tegen wederom een tegenstander die het vaker gedaan had. Toch waren er kansen voor Suzanne. Alleen op de beslissende momenten gingen de punten naar Ede. Na winst in de eerste game moest Suzanne de drie games daarna aan het team van Ede laten. 3-1 verloren en het team van Delft nu op een 6-1 achterstand in de wedstrijd.

Suzanne kijkt naar wat haar tegenstandster gaat ondernemen. Klaar voor de volgende bal?

Barbara Verhaaf als derde op de baan tegen een voormalig eredivisie speelster. Misschien is deze dame niet meer de snelste op de baan, maar ze leest het spelletje wel goed en haar slagen mogen er ook nog zijn. Goed geplaatste ballen was Barbara haar deel. Barbara had hier duidelijk moeite mee en kon niet de overhand krijgen in deze wedstrijd. Wel waren de standen game close maar toch werd het 3-0 voor Squash Ede.

Met een 9-1 achterstand kon het team van Delft niet meer winnen. Tessa speelde voor de eer en eventueel nog wat extra punten voor het Delftse team. Dit bleek wel een hele moeilijke opgave. Ook hier verscheen namelijk weer een goede speelster op het veld. Nu nog een maatje te groot voor Tessa, al scoorde Tessa nog heel wat punten door inzet en een goede harde service. Harde services scoren normaal gezien niet hoog bij de schrijver van dit stuk, maar in dit geval was het effectief. Helaas ging de wedstrijd met 3-0 verloren.

Squash Ede keerde met een 12-1 overwinning huiswaarts. Delft blijft nog wel een mooie 3e positie innemen op de ranglijst van de eerste divisie.

Kijk voor de stand en uitslagen van Dames 1 bij toernooi.nl