fbpx

Clubkampioenschappen 2022 waren als vanouds!

Afgelopen zondag was het weer zover; de clubkampioenschappen 2022 van Squash Delft! Met 31 inschrijvingen en 3 onderdelen was het een volle dag. Onder leiding van Ilja van Elten werden de eerste plaatsingswedstrijden gespeeld. Daarna ging het los met de jeugdleden, dames en heren.

In elke categorie en op elk niveau waren er mooie wedstrijden te zien en spannende potjes zaten er zeker tussen! om 13:00 uur konden we allemaal genieten van een lunch, die weer fantastisch was voorbereid, door Margret en Sammy! om 14:00 uur werd er weer verder gespeeld. de jeugd en de dames maakten het spannend tot het eind waardoor we om 17:00 uur mooie finales konden spelen! De finales werden gespeeld onder leiding van Ken Flynn.

De eerste Finale ging tussen Natus Krupniewski en Pieter Elsemulder. Pieter kwam voor te staan met 2-1 maar op 2 matchballs wist Natus zich terug te vechten en ging het erom spannen in de laatste game. Met iets meer ervaring wist Pieter de winst binnen te halen in een mooie spannende pot. Onder luid applaus kwamen beide jeugdleden van de baan. Wat een toppers waren het!

De tweede finale ging tussen clubkampioene Barbara Verhaaf-Elsemulder en Manon Borsboom. Ook hierin mooie partijen en je kon zien dat meespelen met de heren echt wat deed met het spel van beide dames. Uiteindelijk wist Barbara de winst, en de titel, binnen te halen met een mooie 3-1 overwinning!

Als laatste kwamen Christophe Keteleer en Hernan Guidi de baan op. Hernan kwam om zijn titel te verdedigen. Christophe zette tijdens de eerste wedstrijd meteen druk en wist daardoor ook te winnen. Hernan wist zich in de tweede pot terug te vechten naar een 1-1. Het publiek zat te smullen (en niet alleen van de lekkere schalen bittergarnituur die rondgingen). In mooie partijen, die allebei de kanten op konden vallen, wist Christophe nog twee games binnen te halen en was daarbij de nieuwe clubkampioen van 2022!

Meteen na deze mooie partijen volgde de prijsuitreiking. Margret, Sammy en Ken werden bedankt voor hun inzet en daarna volgde de jeugd-, dames- en herenuitreiking. Hieronder wat mooie foto’s en de uitslagen van alle onderdelen!

Uitslagen

Jeugd:

  1. Pieter Elsemulder
  2. Natus Krupniewski
  3. Erik Rijneveld

Plate: Oscar Elsemulder

5. Srishtish Jageswar

Dames

  1. Barbara Verhaaf-Elsemulder
  2. Manon Borsboom
  3. Gina Biddlecombe

Plate: Tessa Massar

5. Tessa Hexspoor

Heren

  1. Christophe Keteleer
  2. Hernan Guidi
  3. Manuel Dionisio

Plate: Samuel Austing

Zie hier de rest van de uitslagen

Iedereen bedankt voor het meedoen en op naar het volgende evenement: 4 december is Sinterklaas bij Squash Delft en 16 december is het lange ballen kersttoernooi. Een leuk toernooi op de vrijdagavond waarbij je techniek nog beter wordt! inschrijven kan via Lange ballen kersttoernooi of door een mail te sturen naar ilja@squash-delft.nl