fbpx

Drie Kampioensteams in de SBN competitie voor Delft

Gisteren op de laatste speelavond van de SBN competitie dit jaar is ook Squash Delft Heren 5 kampioen geworden. Naast het Heren 2 en Heren 3 team welke voor de avond van start ging het kampioenschap al binnen hadden. Een mooie gelegenheid om alle kampioensteams te huldigen en te voorzien van bloemen.

Heren 2 hoefde deze avond al helemaal niet meer te spelen. De competitie zat er voor hun al op, maar op uitnodiging van mij gaven zij wel acte de présence op deze avond. Heren 2 kwam uit in de promotieklasse en maakt volgend jaar de stap naar de tweede divisie. Met maar één wedstrijd verloren dit seizoen een hele knappe prestatie. Heren gefeliciteerd.

Heren 3 moest nog wel spelen deze avond, maar waren al kampioen. Deze avond troffen zij het team van SQUIB in een hele sterke opstelling. Tot nu toe had ook dit team, uitkomend in de eerste klasse, maar één wedstrijd verloren. Deze avond kon het kampioensteam echter geen potten breken en werd er ruim verloren van SQUIB. Geen man overboord, de strijd was al gestreden en het kampioenschap al binnen. Met twee verliespartijen dit seizoen heb je het gewoon heel goed gedaan. Op naar de promotieklasse volgend jaar mannen. Van harte gefeliciteerd.

Heren 5 stond voor aanvang van deze laatste avond op de 2e plaats en streed tegen de huidige nr 1 Topsquash Maasluis. Het team van Maassluis had de gehele competitie bovenaan gestaan. Voor hun helaas ging het fout op de laatste speelavond, dat was natuurlijk wel zuur voor hun. Voor Squash Delft heren 5 waren de broodjes zoet. 12 punten waren er nodig voor het kampioenschap en na 3 winstpartijen waren die binnen en was het team uit Delft niet meer te achterhalen.  Snel was er nog een extra champagne koud gezet voor de mannen en Jan Jouvenaar kwam er ook nog eentje brengen om het kampioenschap vieren met de mannen. Je kon merken dat de titel ook enigszins onverwachts kwam en daarom was de blijdschap ook groot. Ook dit team kwam uit in de eerste klasse en mag het ook volgend jaar gaan proberen in de promotieklasse. Gefeliciteerd mannen en heel veel succes volgend jaar.

Trots op onze kampioenen!