fbpx

Squashlife Tour sluit goed af met Grand Final bij Squash Utrecht.

Ondanks dat de temperatuur behoorlijk opliep, waren er toch nog wat spelers en speelster die het leuk vonden om mee te spelen met deze Grand Final. De afsluiter van een mooi squashseizoen met toernooien uit de Squashlife tour 2021 en 2022. Er werd fel gestreden op de banen van Squash Utrecht, met ook drie deelnemers uit Delft in de categorie Heren 3-4. Joel Hinds verloor helaas zijn eerste ronde, maar herstelde zich in de loop van de dag en wist in de plate nog een paar wedstrijdjes te winnen. Helemaal tevreden met zijn spel was Joel niet. Vladimir Leshko presteerde beter en wist de finale te bereiken. In de finale was zijn tegenstander van Squash Utrecht net iets sterker en Vladimir verloor met 3-1. Toch een mooi resultaat voor Vladimir.
Vladimir (oranje) tijdens de Finale tegen Willem van Meerkerk.
In de categorie heren 5-6 speelde Marco van de Berg me. Normaal is Marco scheidsrechter tijdens deze evenementen, maar vandaag speelde hij zelf een keer mee. Marco speelde in een poule en sloot het toernooi af met 2 winst- en 2 verlies partijen.
Afsluitend was er nog een barbecue en kon men nog een duik nemen in het zwembad. Dat liet onze Marco zich geen 2x zeggen. Helemaal fris na een lange dag keerden wij weer huiswaarts.