fbpx

Squash Delft geeft Heren 9 een fantastische huldiging.

 

Sammy sprak de kampioenen van Heren 9 persoonlijk toe.
Sammy overhandigt de taart met kampioensfoto.

Op zondagochtend 10 maart jl. werd Heren 9 bij Squash Delft gehuldigd vanwege het behaalde kampioenschap in de kelderklasse. Eigenaar Sammy Eckhardt en zijn partner Margret Massar haalden alles uit de kast om er wat moois van te maken. Zo was er een speciale taart compleet met kampioensfoto. Ook de champagne ontbrak niet. Voor captain Ruud de Groot ging een wens in vervulling. Naast de drie zoenen van Margret, bakte zij ook een grote stapel van haar haar fameuze pannenkoeken voor het team.

Margret met haar fameuze pannenkoeken. Ruud zijn wens komt ui en ze gingen allemaal op.

In een mooie toespraak legde Sammy uit, dat een rondrit op de platte kar door Delft er helaas niet in zat. Ruud zei in zijn dankwoord, dat ook het plan om de Gouden Koets te laten voorrijden op het laatste moment was gesneuveld. Er bleek nog te veel opsmuk, die doet denken aan het slavernijverleden, op de koets aanwezig. Het compromisvoorstel er dan maar een rondrit met de platte koets van te maken, haalde het evenmin. Daar ging Koning Willem-Alexander met zijn volle gewicht voorliggen.

Ook een Koninklijke onderscheiding kwam er niet. Naar verluid was Prins Pils verhinderd en mocht Koningin Máxima niet alleen op pad om de lintjes uit te reiken. Voor het bijwonen van de wedstrijd Ajax-Fortuna Sittard had Willem-Alexander echter wel tijd. In de Johan Cruijff ArenA zag hij zijn favoriete voetbalclub ternauwernood aan een nederlaag ontsnappen. Karma of niet, het lek is daar in 020 nog lang niet boven. Bij Squash Delft maalde daar deze dag niemand om. Bij de gezelligste squashclub van Nederland stond uitsluitend het kampioenschap van Heren 9 centraal. Dit met dank aan Sammy en Margret voor de geweldige organisatie.

Kampioenen op de baan.
Allemaal lachende gezichten.