fbpx

Coup Du Bitterbal 2024!

Afgelopen vrijdagavond was er weer een nieuwe editie van de Coup Du Bitterbal 2024! 28 mannen en 7 dames gingen de strijd aan voor de trofee met ballen.

Bij de dames werd er gespeeld in een uitspeelschema. Daarin werd Barbara Verhaaf als eerste geplaatst en Djoeni van Graafeiland werd als tweede geplaatst. Dit werd dan ook de finale van de avond waar de net herstelde Barbara Verhaaf uiteindelijk aan het langste eind trok en ervandoor ging met de beker!

Bij de heren begonnen we met een kwalificatie wedstrijd. Hiermee werden de overige 8 spelers van het hoofdschema bepaald. De 8 afvallers gingen in 2 pouletjes de strijd aan voor de plate die gewonnen is door Daniel Keller. In het hoofdschema stonden namen als Khalid El Kardoudi, Vladimir Leshko en Maarten Kroessen. Uiteindelijk werd de finale gespeeld tussen Khalid El Kardoudi en Vladimir Leshko. Het begon spannend met beide heren 1 set maar daarna sloeg de vermoeidheid toe en won Khalid El Kardoudi de trofee met ballen!

Het was weer een mooie, gezellige avond en er komt nog meer aan. 6 april een toernooi bij Hermes, 7 april een squashles, 13 april een squashles en 26 april gaan we rackettossen tijdens de zoete inval!