fbpx

Hakan Turkmenilli en Barbara Verhaaf Nederlands kampioen bij NK Masters in Hoofddorp.

Bij de NK Masters in Hoofddorp was het een dit jaar een drukte van jewelste. Naast het masterstoernooi vond er bij Meersquash ook een NK onder de 23 jaar plaats. Naast deze evenementen was er ook nog een bijzondere ALV waar het nieuwe bestuur van de SBN (squasbond) verkozen werd. Veel mensen begaven zich dus tussen de banen om te kijken naar de verschillende wedstrijden.

Barbara Verhaaf Elsemulder Nederlands kampioen 40+

Zo konden zij ook zien dat er drie Squash Delftenaren meespeelden met het Masters toernooi. Barbara Verhaaf speelde mee bij de Dames in de categorie 35+. De categoriën 35+en 40+ waren bij elkaar gevoegd. in deze categorie moest Barbara het opnemen tegen jongere speelsters en speelsters die vroeger in de eredivisie acteerden.Barbara eindigde in deze categorie op een 4e plaats. Dat was goed genoeg om zich te kronen tot Nederlands kampioen van de 40+. Van harte gefeliciteerd.

Bij de heren speelde Marco van de Berg mee in de categorie 60+. Marco net terug van een blessure had nog niet zijn oude vorm te pakken en wist helaas geen wedstrijd winnend af te sluiten. Wel mocht Marco nog even aan het einde van de dag de NK <23 jaar scheidsen tussen Rowan Damming en  Sam Gerrits. De laatste won verrassend met 8-11 5-11 11-7 11-8 11-7, wat een spannende wedstrijd was dat.

Marco van de Berg

Toch kan het nog spannender. Squash Delftenaar Hakan Turmenilli moest het in de categorie 45+ het opnemen tegen Domagoj Kovac. Dit werd een thriller, die pas in de vijfde game met 13 -11 in het voordeel van Hakan werd beslist. Daarmee mocht Hakan zich kronen tot Nederlands Kampioen Masters 45+. Van harte gefeliciteerd.

Hakan Turkmenilli (L)

Wat kan het toch leuk zijn om wedstrijden/toernooien te spelen. Jou volgende kans komt er aan, want je kunt meespelen met de onderstaande toernooien bij je eigen club.

• 04/05 november Squash Delft clubkampioenschappen
  • 08/09 November Squashlife tour editie Squash Delft

Inschrijven voor deze toernooien doe je gewoon via onze agenda op de website. Klik hier