fbpx

Squashrebeldag bij Squash Delft succesvol.

De eerste squashrebel dag was bij Squash Delft dit jaar. Ook voor het eerst dat zo’n dag georganiseerd werd. Een sportieve dag voor kinderen met van allerlei leuke activiteiten en natuurlijk werd er ook gesquasht. 32 kinderen waren er in de ochtend aanwezig en maakten zich op voor een leuke dag. T-shirts werden uitgedeeld en na een gezamenlijke warming up gingen we echt van start.

De kinderen rouleerden in groepen over verschillende banen waar Peter Steps verscheidende spelvormen voor de kinderen had bedacht. Het plezier spatte ervan af. Enthousiaste kinderen die o.a. hockey, trefbal, en padel speelden. Ook de interactive squashwall was een groot succes.

Ook de kleinkinderen van de schrijver van dit stuk waren niet weg te slaan bij deze interactive wall. Het stuk gooien van ballonnen op het scherm was zo leuk dat ze er niet meer mee wilden stoppen.

In de middag was er voor iedereen een overheerlijke lunch in de tuin van Squash Delft. Mede mogelijk gemaakt door Vincent van den Burg, die meehielp om de meer dan 100 broodjes te smeren.

Sowieso kregen we hulp deze dag van alle kanten. Hartstikke leuk om te zien dat Appie (manager Squash Ede) en zijn jeugdtrainer aanwezig waren. Ook Joran Manager Squash Utrecht was aanwezig en natuurlijk was onze kersverse eventmanager Ilja van Elten er om alles in goede banen te leiden.  Allemaal mensen die hun beste beentje voor hebben gezet deze dag. Goed om te zien.

Na de pauze werd er door Rutger Jan (Manager Squash Apeldoorn) en Ilja van Elten squashtraining gegeven aan de meer gevorderde spelers van de groep. De kleintje gingen met Peter Steps nog leuke spelletjes doen.

Na een uurtje training was de fut er bij iedereen er wel een beetje uit en besloten we om te stoppen. Afsluitend deden we nog een verloting van leuke squashspulletjes en daarmee kwam de dag tot een einde. Eigenlijk nog niet helemaal, want we hadden natuurlijk nog Max Verstappen die op Zandvoort aan het racen was. Max kon bogen op grote belangstelling. Niet allen op het circuit, maar ook bij ons in de club.

Al met al een hele leuke en succesvolle dag met speciale dank aan Rutger Jan Kamperman en Peter Steps, die de dag georganiseerd hebben.