fbpx

SQUASHLES KEN fLYNN

Ik ben geboren en getogen in Dublin, Ierland, waar ik al van jongs af aan mijn liefde voor squash heb gevonden. In 1986 ben ik ‘squash professional’ geworden en heb ik mij aangesloten aan de PSA World Tour waar mijn carrière als Squash Professional écht begon. Mijn hoogste klassering op de wereldranglijst was nr. 47.

Tussen 1987 – 1995 was squash ‘booming’ en verhuisde ik naar Nederland, waar ik gespeeld heb voor het Dickysquash center in Amsterdam. In Nederland werd ik 2e en Ierland 1e.

Na een succesvolle internationale carrière waarin ik heb gespeeld in het Ierse Nationale team; in nationale league wedstrijden in Nederland, België, Engeland en Duitsland, besloot ik om mijn ervaringen en kennis te gebruiken om mij te richten op ‘coaching’.

 

Sinds 2000 ben ik een gepassioneerde coach die iets terug wil geven aan de squash sport door mijn ervaringen en kennis te delen met nieuwe spelers bij het behalen van hun goals. Naast mijn wedstrijd ervaring ben ik tevens een NCCP gecertificeerd Top Coach. Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd in ‘Health and Wellness’ en heb gewerkt als sport leraar op Internationale scholen.

Tijdens mijn vele reizen, heb ik mijn vaardigheden verder kunnen ontwikkelen door te werken met topcoaches in Ierland, Engeland, Canada, Amerika en Maleisië. Voordat ik vorig jaar terugkeerde naar Nederland, heb ik van 2014-2017 als nationale jeugd squash coach gewerkt in Maleisië, 1 van de top squash landen in de wereld.

Door mijn uitgebreide kennis en ervaringen kan ik mijn lessen aanpassen aan het niveau van de speler en weet ik wat nodig is om succesvol te worden. Het technische aspect is heel belangrijk, maar niet altijd bepalend. Ik ben visueel ingesteld en resultaatgericht, waarbij ik kijk naar de mogelijkheden van de speler om succesvol te worden. Ook al betekent dit dat de techniek misschien niet altijd perfect is.  

Als jij wilt leren van een ervaren top coach, kun je me bellen of e-mailen. Ik ben beschikbaar op maandag, dinsdag en vrijdag. (Overige tijden zijn beschikbaar op verzoek).

Contact: kennyflynn@gmail.com

Tel: 06 363 330 52

Huisregels

  1. Verhinderd? Graag 24 uur van te voren afzeggen. Anders moet ik je een les in rekening brengen.
  2. Betaling, Graag direct na de les. Als je een ‘package deal’ hebt, betaal je voordat je eerste les begint.
  3. Kom op tijd naar je les.
    (Als je goed voorbereid bent, haal je meer uit je les.)

TARIEVEN

€ 45,00

€ 50,00

€ 405,00