fbpx

Nieuw team voor Squash Delft in de SBN-competitie.

Op vrijdagavond 15 september as start er weer een nieuw seizoen van de SBN-competitie. De nationale squashcompetitie waar Squash Delft as club altijd goed in is vertegenwoordigt. De laatste jaren alleen heeft ook Squash Delft moeten inboeten als het gaat om aantallen teams die deelnemen. Verheugd zijn we dan ook dat we dit jaar kunnen vermelden dat we een nieuw heren team hebben. Dit nieuwe team, Squash Delft Heren 10 gaat spelen onder leiding van Ruud de Groot, de betrokken captain van Squash Delft Heren 9. Wij zijn Ruud dan ook zeer dankbaar voor zijn inzet en zonder hem was er wellicht geen nieuw team geweest. Wij wensen dit team met allemaal nieuwe spelers dan ook heel succes toe.

Captain Heren 9 Ruud de Groot en mentor van Heren 10

Na het vorige seizoen zag het er naar uit, dat we het dit jaar misschien moesten gaan doen zonder damesteam. Na de nodige inspanningen is het toch gelukt om het damesteam te behouden. Meerdere nieuwe dames hebben we weten te enthousiasmeren voor dit team en er is weer nieuw elan ontstaan. Ook deze dames wenen we veel succes toe dit jaar.

Links Laura Tangelder, één van de nieuwe dames voor ons damesteam.

In totaal schrijft Squash Delft dan voor dit jaar 11 teams in voor de SBN-competitie. In bijna alle gelederen van de competitie zijn we vertegenwoordigt als club, met als uithangbord ons Heren 1 team welke weer een gooi gaat doen naar de titel in de eerste divisie.

Squash Delft heren 1 (eerste vijf spelers van rechts) met hun tegenstander van toe Squash Utrecht.