fbpx

Ladder competitie weer van start

Vanaf 26 juni volgen er weer verdere versoepelingen voor de binnensport en dus ook voor Squash Delft. Daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee en komen dan ook weer dicht in de buurt van het “oude normaal”.

Een mooie gelegenheid om weer zaken verder op te starten en wij vonden het een goed moment om weer te gaan beginnen met de ladderwedstrijden. Vanaf 28 juni a.s. zullen er weer nieuwe wedstrijden gepland gaan worden.

Iedere deelnemer aan de laddercompetitie ontvangt van Sportconnexions een mail, waarin je kunt aangeven of je wel of niet wilt meespelen. Voor degene die het om wat voor reden dan nog niet verantwoord vinden om te spelen, geef dit dat aan en wij zullen dat respecteren.

Voor diegene die weer staat te popelen om wedstrijdjes te spelen, zou ik zeggen: “heel veel plezier en geniet er weer van mmoie potten squash”

Op 28 juli as. organiseren we ook weer een vrijdag avond toernooitje, de Friday Night Special. Ook een mooie gelegenheid om conditie op te doen en wat wedstrijdritme. Deelname aan dit toernooi is gratis en opgeven kan door een mail te sturen aan info@squash-delft.nl