fbpx

Heren verliest nipt op gekke competitie avond.

Wij stonden deze avond klaar om onze gasten te verwelkomen voor een nieuwe SBN competitie avond. Deze keer wel met alle maatregelen van dien. Coronacheck bij binnenkomst. Koffie en thee voor 20.00 uur, want daarna sluit de barruimte en kon er alleen nog maar drankje to go gehaald worden. Zou dit dan wel een leuke avond gaan worden. Geen bitterballen na het spelen. Je zou zeggen de jeu gaat er wel een beetje vanaf zo. Maar niet te veel getreurd, we doen het met wat wel ogelijk is en iedereen op bezoek bij Squash Delft kwam binnen met een opgewekt humeur. Na om 20.00 uur de bat te hebben schoongeveegd stonden alle mensen op de baan en voor de verandering begonnen zo alle wedstrijden op tijd. Ha dat is normaal wel eens anders.

Heren 1 speelde thuis en heren 10 dicht bij de bar. Heren 1 moest het opnemen tegen Squash Utrecht Heren 2. Squash Delft trad aan met Manuel Dionisio, Hernan Guïdi, Christophe Keteleer en een nog niet helemaal fitte Jan Massar. Squash Utrecht derde in de tussenstand werd beschouwd als een lastig te nemen horde. Manuel speelde een eerste en een prima wedstrijd, maar kwam wel te kort tegen zijn tegenstander. Het werd 3-0, een niet al te goed begin. Wel heeft Manuel game kansen gekregen, die niet werden benut. Bleek later wel heel belangrijk te zijn.

Christophe Keteleer (r)

De beurt was nu aan Christophe Keteleer. Christophe begon als een wervelwind en zat overal bovenop. Geen kans voor de tegenstander. In game twee draaide het even helemaal om. Toch wist Christophe zich goed te herstellen en won de wedstrijd met 3-1. Een knappe overwinning op een oud trainingsmaatje.

Hernan Guïdi

Hernan spelend op positie één, bekend staand als slow starter, deed het meteen prima tegen Dennis Krukkert. Dennis 50 plaatsen hoger op de SBN ranking wist niet war hij het moest zoeken en de eerste twee games gingen naar Hernan. Nu kijken hoe mentaal sterk Dennis was. Dat viel uit in zijn voordeel. Dennis kwam sterk terug en het werd een echte strijd. Uiteindelijk moest Hernan de winst aan Utrecht laten met 3-2. Toch een knappe wedstrijd van Hernan, die zich ook niet helemaal fit voelde.

Jan Massar (r)

Jan Massar trad als laatste aan. Hij was ook in het begin van de wedstrijd de bepalende factor op de baan, wat resulteerde in een gemakkelijke eerste game. Zette dit door in de tweede game, maar kon het niet vasthouden. 1-1. De volgende twee games kwamen uit Jan zijn tenen en hij moest tot het gaatje gaan. Wel werden beide games gewonnen. Heel knap. Mooie overwinning met 3-1. De eindstand was nu 8-8 in games en dus moesten er punten geteld worden. 3 punten meer voor Utrecht brachten hun de extra 3 punten. Einduitslag Utrecht 11 en Delft 8 punten. Ze zaten er zo dicht bij.

Na en tijdens de wedstrijden kon iedereen nog een biertje drinken in de squashhal. Grappig genoeg was er een ontspannen en gezellige sfeer de gehele avond en geen onvertogen woord. De schrijver werd zelfs bedankt voor de wijze waarop wij de avond hadden georganiseerd. Toch leuk.