fbpx

Dickpics reduceren promotiekansen Heren 10

In de strijd om promotie heeft Squash Delft H10 afgelopen vrijdag een flinke steek laten vallen. De uitwedstrijd tegen het lager geklasseerde Westvliet H6 ging met 12-6 verloren.

Eigenlijk stond een nederlaag op voorhand al vast. In de groepsapp van het team ging het de hele week over niets anders dan dickpics. Talrijke plaatjes en filmpjes werden gedeeld. Vooral captain Ruud maakte zich er schuldig aan.

Het optreden bij Westvliet was dan ook een slappe hap. Het team maakte een nogal uitgebluste indruk. En dat is logisch na zo’n voorbereiding. Het is immers algemeen bekend, dat (te veel) sex voor de wedstrijd niet goed is. En dat mocht de captain, die zichzelf had getrakteerd op een reservebeurt, zich aanrekenen.

Alleen Wouter wist zich aan de malaise te onttrekken. En dat was te verklaren. Hij staat, als een wedstrijd er echt om gaat, altijd stijf van de spanning. Met al die dickpics in de voorafgaande week voelde Wouter zich als een vis in het water. Hij versloeg teamcaptain Richard Verbrugge van Westvliet dan ook gedecideerd met 3-0. Voor wat betreft Squash Delft was dat het hoogtepunt van de avond.

Tegelijkertijd met Wouter ging Paul roemloos met 3-0 ten onder tegen Michel Pasman. In goed onderling overleg hadden beide teams namelijk besloten, de competitiewedstrijd op twee banen af te werken, zodat na afloop nog tijd was voor een schaal bitterballen. Dat liet Squash Delft H10 zich geen twee keer zeggen.

Men vergat alleen de schrijvende pers te informeren. Die kwam pas opdraven toen Johan al een 3-1 nederlaag had moeten slikken tegen Peter van Vliet. En dat na een aanvankelijke 1-0 voorsprong. Uw vaste reporter moest de bewakingsbeelden van Westvliet opvragen om de partij nog te kunnen terugkijken.

Live zag hij alleen HP deels aan het werk tegen Frans Schijf. Na een 1-0 achterstand boog HP de score om in een 2-1 voorsprong. Dat was nodig ook om de wedstrijd nog te kunnen winnen. Maar of het de dickpics waren of teamcaptain Ruud die onaangekondigd langskwam, HP kon het uiteindelijk niet bolwerken. De laatste twee games gingen jammerlijk verloren.

De sfeer was er na afloop niet minder om, hoewel het laatste rondje door de dames achter de bar werd geweigerd. Want 22.00 uur is 22.00 uur en regels zijn regels.

Johan en Wouter maakten onder de douche nog snel een duo-dickpicfoto. Het leek uw reporter echter niet zo’n goed plan om die bij dit verslag te publiceren.

Tijd nu voor een moment van bezinning. Dat geldt voor de dickpicaffaire, maar zeker ook voor Squash Delft H10. Gelukkig is daar alle tijd voor, want de volgende competitiewedstrijd is pas op 11 maart a.s. Dan speelt H10 de uitwedstrijd tegen Maassluis H4.