fbpx

de SquashNL bussinessclub wordt gelanceerd.

Op 12 juni, tijdens de Eredivisie Play-off finales, zal de SquashNL Businessclub worden gelanceerd.

Vind je het leuk om gelijkgestemden te ontmoeten en te ontdekken welke commerciële kansen zich in de squash community verschuilen? Of vind je het gewoon leuk om werk en privé samen te laten komen tijdens de leuke netwerkmomenten en geweldige activiteiten? En wil je tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van squash in Nederland of onze squash talenten ondersteunen in hun missie naar Olympisch goud op de Spelen in Los Angeles in 2028? Kom dan om 12 juni kennismaken met de SquashNL Businessclub tijdens de feestelijke lancering.

In een leuk programma tussen 18.00 en 19.30uur, voorafgaand aan de play-off finale horen we van Marco van Basten, oud-topvoetballer en Piedro Schweertmann, 8-voudig en regerend Nederlands kampioen, wat er volgens hen nodig is om in 2028 goud te halen en presenteer ik hoe de SquashNL Businessclub hieraan zal bijdragen. Uiteraard hoor je ook wat de plannen zijn voor de Businessclub en leg ik je haarfijn uit waarom het geweldig is om hier onderdeel van te zijn.

Ben je geïnteresseerd om deze lancering bij te wonen? Of wil je meer weten over de businessclub? Laat het dan snel weten via deze link. Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Zie ik jou op 12 juni om 18:00 (ontvangst 17:45) in het Frans Otten Stadion?

Met sportieve groet,

Peter van Baak
Bestuurslid Commerciële Zaken