Naar aanleiding van de aanvullende maatregelen heeft SBN de wedstrijdsport tegen het licht gehouden en is tot de conclusie gekomen dat nagenoeg alle wedstrijdsport door kan blijven gaan, daar waar nodig met aanvullende maatregelen alsmede flexibiliteit vanuit SBN.

Zoals ook in de update van gisteren is aangegeven wil SBN nogmaals benadrukken dat ondanks de verdere maatregelen we bovenal blij zijn met het feit dat er nog steeds gesquasht kan worden. Tegelijkertijd doet SBN ook de oproep aan squashers om zich ook aan de maatregelen te houden, daar help je niet alleen jezelf en je omgeving mee, maar ook jouw squashcentrum en daarmee de sport.

SBN ziet momenteel nog steeds voldoende mogelijkheden om wedstrijdsport op een verantwoorde wijze aan te bieden, zo zullen de SBN Competitie, de SBN Jeugdcompetitie en de SBN Basics Tour gewoon doorgaan.

Toch is er ook begrip voor de ontstane situatie. Competitieleider Willem van Meerkerk: ‘’Wij begrijpen dat er momenteel gemengde gevoelens bestaan ten aanzien van het spelen van wedstrijdsport. Vanuit SBN zullen we diverse handreikingen doen om flexibel te zijn in een situatie waar wij ons samen doorheen moeten slaan.”

Klik hier voor de aanvullende maatregelen t.a.v. wedstrijdsport.

Bron: www.squash.nl