TOPSQUASH DICHT BIJ HUIS!

Altijd al benieuwd hoe de internationale top speelt van dichtbij? De DPD Squash Eredivisie is de uitgelezen kans om topsquash van dichtbij mee te maken. De DPD Squash Eredivisie is een van de sterkere competities van Europa en wordt ieder jaar sterker met internationale topspelers die je ook ziet op Squash TV/Eurosport! Wil jij dus deze toppers zelf in actie zien kijk dan snel naar het wedstrijdprogramma en de opstellingen van de aanstaande speelronde.

Wedstrijdprogramma en opstellingen DPD Squash Eredivisie (Heren)

De heren spelen hun wedstrijden op woensdagavond en starten om 19:30. Bijgaand het wedstrijdprogramma en de opstellingen van de herenploegen voor aanstaande woensdag.

 

DKTP.it Max Beverwijk                               vs. MeerSquash Hoofddorp

Nummer zes DKTP.it Max Beverwijk speelt de aankomende speelronde tegen nummer twee van de Eredivisie MeerSquash Hoofddorp. Beverwijk wil zich revancheren na de 12-0 nederlaag tegen Victoria Rotterdam. Met het opstellen van de twee topspelers Josh Masters en Iker Pajares worden de kansen voor Max vergroot. Bij De Hoofddorpers ontbreekt kopman Paul Coll. Daardoor mag Tom Schreurs dit seizoen voor de tweede keer in actie komen, hij speelt in een Nederlands onderonsje tegen Roberto Kalshoven. Verder komen vaste spelers Tim Weber en Bart Ravelli bij de Hoofddorpers in actie.

 

1: Josh Masters – ENG (PSA #50)              vs. Tim Weber GER (#3 DUI)

2: Iker Pajares – ESP (PSA #65)                   vs. Bart Ravelli – NED (#6 NL)

3: Roberto Kalshoven – NED (#22 NL)     vs. Tom Schreurs – NED (#43 NL)

 

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Marco van den Berg

 

Coulisse/Twente                                                          vs. Victoria Rotterdam

Landskampioen Coulisse/Twente neemt het op tegen de nummer vijf Victoria Rotterdam. Rotterdam neemt drie Nederlanders mee naar de lastige uitwedstrijd: NL Kampioen Schweertman, Cooke en Wagenaar zullen proberen om de overwinning streak van Twente te doorbreken. Bij Twente komt Edmon Lopez dit seizoen voor het eerst in actie en maakt zijn debuut in de DPD Eredivisie. Verder speelt Twente met Laurens Jan Anjema en Bastiaan Meulenbelt.

 

1: Edmon Lopez – ESP (PSA #62)                              vs. Piedro Schweertman – NED (#1 NL)

2: Laurens Jan Anjema – NED (#2 NED)                 vs. Stephen Cooke – NED (#10 NL)

3: Bastiaan Meulenbelt – NED (#24 NED)             vs. Joris Wagenaar – NED (#20 NL)

 

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Mike Versteegh

 

Labee Group/ Squash Ridderkerk           vs. LetmedoIT Squash Utrecht

Labee Group/ Squash Ridderkerk is nog altijd opzoek naar de eerste overwinning van het seizoen. In de tweede thuiswedstrijd dit seizoen komt Lucas Serme voor de tweede keer in actie. Serme kende een valse start door zijn verlies tegen Iker Pajares en zal zich van zijn beste kan willen laten tegen de kopman van Utrecht Fransico Obregon. Daarnaast speelt René Mijs tegen Rodrigo Obregon en Fransman Fabien Versaille neemt het op tegen Niels Hoevenaars.

 

1: Lucas Serme – FRA (PSA #35)                vs. Fransisco Obregon – ARG (PSA #433)

2: Rene Mijs – NED (#14 NL)                      vs. Rodrigo Obregon – ARG (PSA #378)

3: Fabien Versaille FRA                                vs. Niels Hoevenaars – NED (#11 NL)

 

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Ash Patel

 

 

CS Drachten/ Froconsur                             vs. Squash City Amsterdam

De nummer drie en vier van de ranglijst staan de komende ronde tegenover elkaar. CS Drachten/ Froconsur stelt voor het eerst dit seizoen Engelsman en nummer 18 van de wereld Tom Richards op. Hij zal het opnemen tegen de Amerikaan Todd Harrity (PSA 48) die ook voor het eerst in actie komt. Het publiek in Drachten wordt daarmee wederom getrakteerd op squash van topniveau. Verder komt Norman Jungee in actie tegen Marc ter Sluis en neemt Thijs Roukens het op tegen de in vorm verkerende Roshan Bharos

 

1: Tom Richards – ENG (PSA #18)             vs. Todd Harrity – USA (PSA #48)

2: Norman Jungee – GER                            vs. Marc ter Sluis – NED (PSA #245)

3: Thijs Roukens –  NED (PSA #333)         vs. Roshan Bharos – NED (PSA #214)

 

Aangewezen Scheidsrechter: Karel Huisman

 

 

 

Bekijk hier het volledige wedstrijdschema: https://www.toernooi.nl/sport/draw.aspx?id=B10D0251-3652-4614-8788-22743CD5D3F0&draw=65

bron: www.squash.nl