UPDATE:

Op dinsdag 31 maart hebben wij kennisgenomen van de nieuwe maatregelen die het kabinet neemt tegen de indamming van het Coronavirus. De reeds bekende maatregelen waarmee squashcentra tot en met 6 april op last van het kabinet gesloten dienen te blijven, zijn verlengd tot en met 28 april.

Naar aanleiding van onze vorige update hebben wij vele hartverwarmende en bemoedigende reacties mogen ontvangen. Waarvoor hartelijke dank! Een aantal leden hebben aangegeven van de compensatie regeling geen gebruik te willen maken om ons op die manier in deze tijd te steunen. Echter, wij willen je wel graag de mogelijkheid bieden om je abonnement voor nu te verlengen met 6 weken, tot Squash Delft weer open mag op 29 april.

De maatregelen die door het kabinet zijn opgedragen hebben ook gevolgen voor de diverse competities, toernooien en andere activiteiten die door Squash Bond Nederland worden georganiseerd. Voor meer informatie hierover kijk je hier.

Uiteraard hopen wij, net als jij, dat wij zo snel mogelijk weer open mogen. Helaas is dat niet eerder dan 29 april. Wij blijven de informatie vanuit sportkoepel NOC*NSF en SBN (Squash Bond Nederland), het RIVM, de GGD, de veiligheidsregio’s en de ministeries die met deze problematiek bezig zijn, scherp in de gaten houden. Zodra hieruit meer informatie komt, zullen wij dat met je communiceren. Houd dan ook goed onze website en social media in de gaten.

Zorg in deze lastige tijden goed voor jezelf en voor elkaar.
We hopen je zo snel mogelijk weer warm welkom te heten op onze club.

Met sportieve groet,
Het gehele team van Squash Delft