TU DELFT SQUASH

Squash Delft heeft sinds enige jaren een samenwerkingsverband met de TU Delft. Dit samenwerkingsverband is tweeledig en behelst korting op het huren van een squashbaan en het aanbieden van een beginners- en half gevorderden squash cursus. Om voor deze zaken in aanmerking te kunnen komen dien je in het bezit te zijn van een geldige TU sportkaart.

Korting op baanhuur

Aan de balie van het Tu sportcentrum aan de Mekelweg in Delft is het mogelijk om kaartjes te kopen waarmee je bij Squash Delft je baanhuur kunt betalen. Deze kaartjes kosten € 6,50 per persoon. Met deze kaartjes kun je bij Squash Delft tussen onderstaande tijden een baan huren voor 45 minuten. Let wel, als je met zijn tweeën wilt squashen heb je dus 2 kaartjes nodig.

ma. t/m vrij. 10.00 uur tot 18.00 uur.
zaterdag 10.00 uur tot 18.00 uur.
zondag 09.00 uur tot 18.00 uur.

TU squashcursussen

op maandag en woensdag organiseert Squash Delft een beginnerscursus. Maandag starten we om 17.45 uur en woensdag om 18.00 uur. Op donderdag een half gevorderden cursus. Deze cursus start om 17.45 uur. Op vrijdag is er een gevorderden cursus om 18.00 uur. Een cursus is altijd een reeks van 7 lessen. Voor exacte data van de cursussen kun je terecht op onze website www.squash-delft/agenda . Op de website van de TU Delft – sport & cultuur kun je je ook inschrijven voor de verschillende cursussen.
Leuk bij Squash Delft is dat je na de cursus als de banen nog vrij zijn gratis mag doorspelen.

FEEL GOOD, PLAY SQUASH !