Afgelopen weekend werd het 3e Eye toernooi van dit gespeeld in racketcentrum Westvliet in Rijswijk. Lekker dichtbij voor alle Delftenaren en daarom waren er dan ook 9 deelnemers uit Delft. Derk van Veen in de Heren B, Alje Visser, Jos de ling, Pieter Lenselink, Joël Hinds en Mark Arntzenius in de Heren C. Ilja van Elten in de heren D. Bij de dames Esther Taal in de dames C. Ricardo Vossen en Marco van de Berg waren aanwezig om de nodige wedstrijden te scheidsen. (zonder fouten)

Er heerste een gezellige toernooisfeer en er werd goed gepresteerd. Derk van Veen speelde een goed toernooi en wist het de uiteindelijke winnaar behoorlijk lastig te maken.

Esther Taal trof het niet in de loting en vloog er ook uit tegen de latere winnares.

Ilja van Elten begint steeds beter te spelen en had op meer gehoopt in de heren D. Wellicht een volgende keer. Het zit er zeker in.

In de heren C hadden we de meeste deelnemers en statistisch gezien dus ook de grootste kans op een prijs. Die kwam er dan ook. Alje Visser wist de finale te bereiken en verloor daar met 3-1 van een zeer degelijk spelende tegenstander. De plate ging naar Mark Arntzenius die dus alleen de eerste ronde verloor, maar daarna alleen maar winstpartijen noteerde.

Op de foto rechts naast de tekst zie je de prijsuitreiking van de de heren C met Alje links en Mark rechts.

Hieronder Pieter Lenselink die toekijkt bij het bespannen van een racket.

Alle uitslagen Eye tour Westvliet