Helaas, ook wij moeten onze deuren opnieuw sluiten om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Vanaf dinsdag 15 december 2020 tot en met tenminste 19 januari 2021 is ons squashcentrum gesloten.

Lessen en activiteiten

Met deze sluiting zullen ook alle squashlessen en activiteiten voor de komende periode vervallen.

Compensatie

Wij willen onze leden de volgende compensatie aanbieden voor de komende periode t/m 19 januari:

Bij vooruitbetaalde abonnementen betekent dit dat de einddatum van je abonnement met 5 weken kan worden opgeschoven.

Bij automatische incasso zullen we dan de maand januari niet incasseren en zullen we het verschil m.b.t. sluitingsperiode verrekenen met de eerstvolgende incasso.

Mocht je gebruik willen maken van de het compensatie aanbod, stuur dan een mail naar info@squash-delft.nl voor 20 december 2020.

De leden die hun abonnement vooruitbetaald hebben en hun abonnement laten bevriezen zullen aan het einde van de sluiting de nieuwe einddatum kunnen zien in Baanreserveren account. De leden met een incasso abonnement zien bij de eerstvolgende incasso een verrekening met hun normale termijnbedrag.

Natuurlijk hopen wij weer op 20 januari open te kunnen gaan en jou weer te verwelkomen. Als de opening wordt uitgesteld of dat we vervroegd open mogen gaan, dan stellen we je natuurlijk weer z.s.m. op de hoogte. Ook kun je onze website, social mediapagina’s in de gaten houden.

Voor nu wensen wij iedereen fijne kerstdagen en een goed uiteinde.

Tot in 2021.