Wat een goed nieuws!

Gisteren dinsdag 11 mei heeft het kabinet, onder voorbehoud en met restricties, besloten dat we vanaf 19 mei as. eindelijk weer mogen squashen.

Het behoeft geen uitleg dat we zeer verheugd zijn dat we weer gasten mogen ontvangen bij Squash Delft.  We hopen dat iedereen er zich net zo op verheugd als wij om weer bij ons te komen squashen en om eventueel een drankje en/of hapje te nuttigen op ons terras.

De voorwaarden die gelden om bij ons te komen squashen zijn zo goed als hetzelfde als bij het moment van de laatste keer dat we waren geopend. De belangrijkste zijn:

  • Het reserveren van een baan is verplicht
  • Het dragen van een mondkapje binnen het centrum is verplicht(uiteraard kan deze af zodra u zich op de squashbaan begeeft)
  • Bij klachten blijft je thuis.
  • Er dient ook op de squashbaan met de anderhalve meter afstand rekening te worden gehouden, behalve als je met iemand uit hetzelfde huishouden speelt, of beiden onder de 17 jaar bent.
  • Er kan (nog) geen gebruik gemaakt worden van de kleedkamers.
  • Er mag op het terras tot 20.00 uur een drankje en een hapje genuttigd worden. Hierna is het horeca gedeelte gesloten.

Alle jeugdtrainingen zullen weer worden hervat in de maand juni.

Er kan gespeeld worden tot doordeweeks tot 22:00 van maandag tot vrijdag en in het weekend tot 18:00.

Deze maatregelen gelden totdat er weer veranderingen worden aangekondigd.

Wij hopen dat iedereen weer kan gaan genieten van het spelletje op onze squashbanen.

Mocht je op de hoogte willen blijven van de vervolgstappen van het kabinet, dan kunt je deze zien op:http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openingsplan.