Deze week war er voor koploper in de tweede divisie Squash Delft Heren 1 een thuiswedstrijd tegen Victoria Heren 4. Voor Delft speelden Jan Massar (foto hierboven), Ricardo Vossen, Tymon Vermeulen en Marc Kuijpers. Alleen Tymon moest een game laten aan de tegenstanders, maar alle andere games gingen richting Squash Delft Heren 1. Een hele overtuigende zege dus waarmee de koppositie in de tweede klasse nog verder versterkt wordt. De voorsprong op de nr 2 Houtrust bedraagt nu al12 punten.

Bij de dames van Squash Delft ging het wisselend. Deze week werd er weer niet gewonnen door Dames 1. Ook dames 3 verloor. Dames twee vormde deze week het lichtpuntje met een mooie 6-12 overwinning op Squashoorn. 

Dames 1 verloor thuis van Squash Haarlem met 13-8. Wel was daar nog een mooie 3-2 overwinning van Esther Legerstee (foto hieronder) op Sabine Waschull. Ook Marlon Theunissen wist haar wedstrijd hier nipt binnen te halen met 3-2. Deze twee gewonnen wedstrijden brachten toch nog de nodige punten binnen voor het team van Delft. Deze hebben ze hard nodig in de strijd tegen degradatie.

 Bij Dames 2 ging het in de uitwedstrijd tegen veel voorspoediger en ze behaalden met drie gewonnen wedstrijden een mooie 12-6 uitoverwinning binnen. Manon Borsboom, Maaike Kleinsmann en Esther Taal zorgde voor de overwinningen en alleen Barbara Verhaaf wist op positie één niet te winnen. Het is haar vergeven, want ze komt net terug van een lang blessureleed. Met deze overwinning doet Dames 2 hele goede zaken en nestelt zich in de middenmoot van de eerste divisie.

 In de overige wedstrijden van de Squash Delft competitieteams werd er 5x gewonnen en 9x verloren helaas. Hieronder alle uitslagen.