Tijdens de sluitingsperiode heeft Squash Delft niet stilgezeten. Meteen hebben we de gelegenheid aangegrepen om het alles aan te pakken en het nodige te verbouwen of een upgrade te geven. Het eerste wat je waarschijnlijk op zal vallen is dat we de entree een upgrade gegeven hebben. De etalage is verdwenen, waardoor de hal veel ruimtelijke lijkt. Tevens is de hal voorzien van een nieuwe vloer, plafond, Led verlichting en mooie grote squashafbeeldingen op de muren.

Ook de toiletgroep van de heren is in een compleet nieuw jasje gestoken en heeft een moderne uitstraling gekregen. De vrouwen toilet wordt ook nog gedaan, maar dat zal in september dit jaar gebeuren.

Ook hebben de kleedkamers een upgrade gekregen. Op het eerste gezicht is daar misschien niet zo veel verandert, maar als je even goed kijkt……

Ook de squashbanen hebben een upgrade gekregen. Alle banen zijn nu voorzien van LED verlichting.

Ook in het oog springend is waarschijnlijk de barkast die we hebben gebouwd. Een mooi familieproject.

Wij zijn erg tevreden met alle veranderingen. We mogen ook als ons personeel dankbaar zijn, die tijdens de corona periode zich op klusgebied allemaal voorbeeldig hebben ingezet. Was ook leuk om te doen met zijn allen en als resultaat een mooi en schoon squashcentrum.