Zondag 15 september starten we bij Squash Delft de zevende jaargang van de NDC (Nederlandse Dubbel Competitie), welke meetelt voor de Nederlandse dubbelranking.

Lekker dubbelen één keer per maand op een zondagmiddag. Tijdens deze zondagmiddag speel je tegen de koppels uit jouw poule (oftewel drie wedstrijden).. De competitie loopt van september 2019 tot en met juni 2020.

Voor de liefhebbers van lekker eten hebben we na het dubbelen altijd een gezamenlijk diner. Er is overigens geen verplichting om hier aan deel te nemen. Wel gezellig en lekker.

Voor deze competitie dien je je in te schrijven als team. Het team bestaat uit 2 basisspelers en eventuele reserves. Reserves mogen invallen bij blessures, vakanties etc. De samenstelling van het team qua geslacht is onbelangrijk. De competitie zal ingedeeld worden op sterkte.

Nieuw dit jaar is dat we gaan werken met een puntensysteem, waardoor het promoveren naar een hogere poule of in het slechte geval degraderen naar een lagere poule voor de teams transparanter en inzichtelijker wordt.

• Wedstrijden welke kunnen meetellen voor de SBN dubbelranking zullen meegeteld worden.
• De wedstrijden worden maandelijks gespeeld bij Squash Delft op een zondagmiddag.
• Tussentijdse inschrijvingen zijn mogelijk.
• Deelname aan de competitie kost voor het seizoen 2019/2020 € 27,50 per team.

Inschrijven Nederlandse Dubbel Competitie
Reglement