Vind jij het leuk om wedstrijden te spelen en heb je zin om met een team te strijden in de vaderlandse squashcompetitie, dan is nu het moment daar om iets van je te laten horen. De teams van vorig seizoen en natuurlijk ook wij beginnen in beweging te komen om weer teams te gaan formeren. De DPD SBN competitie, zoals de Nederlands  competitie voluit genoemd wordt start weer begin september.

Wedstrijden voor deze competitie vinden plaats op vrijdagavonden en je s[peelt dan 1 wedstrijd per persoon. In totaal zijn er vier wedstrijden per team.

De lagere klasse spelen regionaal en dat zijn veruit de meeste teams bij Squash Delft. Vanaf de tweede divisie wordt er landelijk gespeeld.

Squash Delft heeft nu 15 teams in de DPD SBN competitie. 12 heren teams en 3 vrouwen teams.

Ben jij geïnteresseerd om competitie te spelen ,dan zou je je kunnen aansluiten bij één van onze teams. Wij hebben teams op elk niveau. Wij zullen je dan introduceren bij een team en je kan dan een keertje meetrainen om te kijken of het klikt.

Ook kun je een heel nieuw team beginnen, maar dan moet je wel met je team onderaan de ladder beginnen in de 3e klasse van de DPD SBN Competitie.

Stuur ons een mail om je interesse kenbaar te maken. Mail kan naar info@squash-delft.nl