DPD Open ticketsale start volgende week!

9 tot en met 14 april is het zover: de DPD Open 2019! De beste squashspelers ter wereld zullen afreizen naar Eindhoven voor de DPD Open. Hét event van het jaar is in 2019 voor het eerst een PSA World Tour Gold-event met 100K prijzen voor mannen en vrouwen. Tickets voor dit spektakel zijn in de week van 7 januari beschikbaar.

De beste squashspelers ter wereld zullen afreizen naar Eindhoven voor de DPD Open Squash 2019. Het eerste uitzonderlijke aan dit event is de locatie: het hele evenement vindt plaats bij het gloednieuwe distributiecentrum van hoofdspsonsor DPD in Eindhoven. Wereldspelers als Nour El Sherbini, Joelle King, Simon Rosner en Paull Coll zullen naar verwachting komen spelen. De definitieve line-up wordt in maart bekendgemaakt.

Presale voor SBN-leden

In de week van 7 januari start de kaartverkoop met een presale, die exclusief voor SBN-leden is. De reguliere kaartverkoop start één dag later, via dpdopensquash.com. Er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar en OP = OP!
Er worden standaardtickets en premiumtickets verkocht. Premiumtickets en tickets voor de finale kosten €50,00

OP http://dpdopensquash.com/ vind je meer informatie. Deze site wordt de komende maanden nog verder gevuld met alle nieuwe ontwikkelingen rondom het programma!

Volg alle ontwikkelingen rondom de DPD Open via squash.nldpdopensquash.com, de Facebook-pagina van SBN en de Facebook-pagina van DPD Open.

Bron: www.squash.nl