Een nieuw circuit, twee fantastische toernooidagen en een verrassende winnaar bij de professionals na een bloedstollende finale. Een betere start kan de nieuwe Eye tour zich niet wensen. Eindelijk in Nederland weer een echt toernooiencircuit met uitstrailng en cachet.

Francisco Oberon versloeg in de Finale de favoriet Piedro Schweertman met 13-11 in de vijfde game. Daarmee verzekerde Francisco zich van zijn eerste PSA titel. Een verdiende overwinning van een zeer atractieve aanvallende speler.

Ook voor de Delftenaren waren er successen in het recreanten toernooi. Max Meeuwis wist heel knap de Heren D te winnen en bij de Heren C was Alje Visser de winnaar. Van beide spelers een heel knap resultaat en een hoop punten voor de Nederlandse squash ranking. Bij de Heren D was er een tweede plaats voor Pieter Lenselink en de plate werd daar gewonnen door Gijs van Hattem.

 

Bij de dames was er een resultaat voor Esther Taal. Zij werd derde in de Dames C. Suzanne Wermink ging er daar met de plate vandoor.

 

Wil je alle resultaten uit het toernooi bekijken klik dan op Eye tour Squash Delft 

 

Het volgende toernooi uit de Eye tour 2019-2020 wordt gespeeld op 30 november bij Squash Apeldoorn

Heren D: Winnaar Max Meeuwis (M) en Pieter Lenselink 2e plaats (L)

Heren C: Winnaar Alje Visser (M)

Dames C: Esther Taal 3e plaats (2eR) en winnares Plate Suzanne Wermink (R)