Helaas moeten wij meedelen dat de EYE toernooien in 2020 niet door kunnen gaan. De corona maatregelen die gelden voor toernooien zijn dusdanig strikt, dat  het niet mogelijk is om een EYE toernooi te organiseren zoals wij  het graag zien. Er mogen geen toeschouwers aanwezig zijn, geen prijsuitreikingen en een toernooi mag niet meer dan 60 deelnemers huisvesten. De EYE tour staat voor een unieke toernooibeleving en die valt op deze wijze weg. Wij kunnen ons als organisatie ook volledig vinden in de richtlijnen van de SBN en hopen dat we in januari, wanneer Victoria Rotterdam op het programma staat, weer mogen starten met onze toernooien.

 

OOK GOED NIEUWS

Maar er is ook goed nieuws. We hebben met de squash bond overleg gehad hoe we de fanatieke toernooispeler toch kunnen bedienen. En de uitkomst is de SBN Basic Tour, waarin o.a. de oorspronkelijke data en locaties van de EYE tour worden gehandhaafd. Echter de SBN is nu de hoofd organisator en er zullen ook meerdere toernooien worden toegevoegd , waaronder PSA Satellites.

 

Deze evenementen worden speciaal georganiseerd om gehoor te geven aan de protocollen van SBN. Dit betekent dat per evenement er een maximumspelers wordt bepaald, dit gaat in afstemming met het centrum. Leidend is te allen tijde het Squashprotocol. Spelers dienen in een verantwoorde omgeving te kunnen sporten. Veiligheid gaat hier boven volume. Evenementen worden dan ook in de meest ‘basic’ vorm georganiseerd. Dit betekent zonder prijsuitreiking, zonder side-events maar met volop squash. Het gaat tijdens de SBN Back on Track Tour om gelegenheid geven tot wedstrijdsport en het vergaren van punten voor de Nationale SBN Ranglijst.

 

EYE DEELNEMERS KRIJGEN VOORRANG

Spelers en speelsters die zich al hebben ingeschreven voor het EYE toernooi Almere krijgen tot woensdag 22.00 uur a.s. de tijd om in te schrijven voor de SBN Back to Basic toernooi in Almere. Daarna is  het toernooi open voor iedereen. Dus wacht niet te lang met inschrijven als je wilt meedoen. Belangrijk ! niet vergeten om bij opmerkingen  EYE ALMERE te vermelden.

 

INSCHRIJVEN SBN BACK TO BASIC TOUR

Het toernooi staat al op  www.toernooi.nl, maar de bond zal morgenochtend pas informatie over de tour communiceren op hun sociale media en website. De inschrijving zal dan ook open worden gezet. Belangrijk is wel om de voorwaarden goed door te nemen.  Zoek op SBN Back to Basic tour of klik op de link:  SBN BACK TO BASIC TOUR ALMERE

 

Sportieve groet,

 

EYE Tour Event Team