DPD Heren Eredivisie speelronde 3

Morgen gaat de DPD Heren Eredivisie weer verder met de derde speelronde. Coulisse/Twente en CS Drachten / Froconsur hebben als enige teams de vorige twee wedstrijden in winst omgezet. Beide ploegen treden nu aan in eigen huis en lijken op 3 uit 3 af te stevenen. 

Coulisse/Twente – Squash City
De mannen uit Twente spelen hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Squash City uit Amsterdam. Met de in vorm verkerende Patrick Rooney (PSA-75) op één, Laurens Jan Anjema op twee en de van Squash Ridderkerk overgekomen Dylan Bennet op positie drie kan het bijna niet anders dat ze volle buit pakken. Squash City zet de hoogst genoteerde Nederlander op de PSA World Ranking, Roshan Bharos (PSA-133), in. Hij wordt bijgestaan door Curtis Malik (PSA-208) en Tom Lucas.

CS Drachten / Froconsur – RIXAX Squash Almere
De club uit Drachten speelt in eigen ijzersterk tegen de gasten uit Almere. Met toppers Raphael Kandra (PSA-30) en Ben Coleman (PSA-56) in het team zullen zij normaal gesproken overtuigend de winst pakken. Thijs Roukens complementeert uiteraard het team. Almere speelt met Nilo Vidal (PSA-269), Marc ter Sluis (PSA-325) en Ishmael Mubure, waarbij de Spanjaard en Mubure voor het eerst dit seizoen in actie komen.

DKTP.it/MAX – Victoria Squash Rotterdam
De club uit Beverwijk wacht nog op hun eerste zege van dit Eredivisie seizoen. Thuis tegen titelkandidaat Victoria maken zij hierop een goede kans. Met Iker Pajares (PSA-38) op één tegen Piëdro Schweertman lijken ze in het voordeel, al won Schweertman in de vorige speelronde heel knap van Tom Richards. Roel Zwagerman opent tegen Joris Wagenaar en Jens Schoor sluit de avond tegen Joeri Hapers (PSA-138), waarbij de wedstrijd beide kanten op kan vallen. 

‘MeerSquash – Labee Group/Squash Ridderkerk
Ook de laatste wedstrijd van de avond is een hele spannende. ‘MeerSquash treft in eigen huis concurrent Squash Ridderkerk. Op positie twee zijn de gasten in het voordeel met Benjamin Aubert (PSA-79) tegen Tim Weber. Op positie drie en één ligt het een stuk dichter bij elkaar. Bart Ravelli en Rene spelen voor de verandering weer eens tegen elkaar, waarna Jan van den Herrewegen (PSA-110) en Peter Creed (PSA-68) de wedstrijd beide al kunnen beslissen.

Nieuw dit jaar is de eredivisie website! Ideaal om de teams te bekijken, het speelschema en ook live scores. 

Bron: www.squashlife.nl