Het bedrijfscompetitie avontuur zit er weer op voor dit jaar, nadat we afgelopen vrijdag de finale hebben gespeeld. Op de finale worden de prijzen uitgereikt voor de teams prestaties van dit jaar, maar ook wordt er nog echt gestreden die avond op de squashbaan. De individuele titel stond nog op het spel.

Voordat we gingen spelen was er voor een ieder nog een overheerlijke BBQ. Eerst even de magen vullen en nog even wat bijkletsen over het seizoen en alledaagse zaken, want gezelligheid staat naast het sportieve toch voorop.

Om 19.30 uur gingen we op tijd van start met het toernooi. Mooie wedstrijden gezien en uiteindelijk  ging het in de beslissende wedstrijd om de winst tussen Eelse Jan Stutvoet (HAP RIJSWIJK BUITEN) en Charles Lemoise (SQUIB). Na een pittige strijd moest Charles zijn meerdere erkennen in Eelse Jan en die ging er dus met de titel vandoor.

Aansluitend meteen de prijsuitreiking met de beker voor Eelse Jan en bloemen voor Miran de Groot, die de meest waardevolle speler van de bedrijfscompetitie dit jaar was. Daarna werden de teamprijzen uitgereikt. Bloemen en bekers voor de eerste 3 plaatsen.

1e plaats – Bald and Beatiful
2e plaats – SQUIB
3e plaats – Badoux Klimaattechniek

Nog een fotootje met alle prijswinnnaars op de baan een biertje aan de bar en we gingen allemaal moe en voldaan naar huis. Ik ook. 🙂

 

Sammy

Miran de Groot

Eelse Jan Stutvoet