Het team van Ro Squash heeft afgelopen ronde zeer goede zaken gedaan. Met 4 punten uit twee wedstrijd stijgen zij naar een 4 plaats. Vorige week vonden we dit team nog terug op de 6e plek. Invaller Jacco Beemster, die een knappe zege met 3-2 binnen sleepte tegen Gideon van Driel van st. Jansbrug gaf het goede voorbeeld. Nog meer vijf setters waren er te bewonderen in de wedstrijd st Jansbrug – Dsm. Hier speelden Richard de Jong en Javier Alvarez een vijf setter. Uiteindelijk ging met 11-8 in de vijfde Richard de Jong er met de winst vandoor.
Aan de top van de ranglijst is er verder niet veel verandert. Bald and Beautiful gaat nog steeds vrolijk aan de leiding met maar liefst 6 punten voorsprong op de nr 2 SQUIB. Beide ploegen hebben nu ook evenveel wedstrijden gespeeld. Op de derde plaats nog steeds het team van Badoux. Met de virtuele 6 punten die zij nog kunnen halen vormen zij nog een bedreiging voor SQUIB hun tweede plaats.
Onderin heeft St Jansbrug het gat nog niet kunnen dichten daar ze wel punten haalden deze week, maar dat deed de concurrentie ook. Aankomende vrijdag weer een vol programma met o.a. de wedstrijd tussen Badoux en SQUIB.

Het team van Ro Squash met Marco Driehuizen, Remco van der Heijden en Wilco Otte.